Ja res je Vettel je po de?ju ?e dokazal da mu ni para,sploh pa mi je v?e?, ker je preprost in deluje pozitivno, pravo nasprotje naduvanem la?nivem ....
Grem stavit, da bo kmalu pri rde?ih, ker se kar strinjam da sta Masa in Kimi brez ostrine... in za v penzijo...
Ja Vettel je raztural... pole position si je ?e v normalnih/suhih pogojih in to mojstrsko z enim samim poskusom, zdaj na dirki pa je ta pole position pripeljal do cilja in pokazal, da je mojstr de?ja..
?koda sam, da Button ni osvojil drugega mesta za Vettlom
Sem pa tudi jaz prepri?an, da bo Vettel v roku 1-2 let sedel v Ferrariju in sam tudi upam na ta scenarij, saj do takrat bo Ferrari spet ziher dale? pred Red Bullom.. In takrat upam na hude boje med Vettlom in Hamiltonom!
Ferrari danes spet polom, medtem ko Mclaren se po?asi ?e pobira...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja Vettel je raztural... pole position si je ?e v normalnih/suhih pogojih in to mojstrsko z enim samim poskusom, zdaj na dirki pa je ta pole position pripeljal do cilja in pokazal, da je mojstr de?ja..
?koda sam, da Button ni osvojil drugega mesta za Vettlom
Sem pa tudi jaz prepri?an, da bo Vettel v roku 1-2 let sedel v Ferrariju in sam tudi upam na ta scenarij, saj do takrat bo Ferrari spet ziher dale? pred Red Bullom.. In takrat upam na hude boje med Vettlom in Hamiltonom!
Ferrari danes spet polom, medtem ko Mclaren se po?asi ?e pobira...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani