res sam ej ne more bit tak na nacionalni televiziji se grem jz nau?it kok se re?e po japonsk ime mi je miha pa grem v fabriko ?efom mazde pamet solit...
Pridno na delo, pa velik soli sabo, da jih fajn nasoli? - mazda?i te podpiramo. Najprej daj pobudo (direktivo) za novo RX7, pa MX3, pa ?e kej ...
U?er se pelm po AC od Razdrtga, prot LJ, pa je bla bolj ?voh vidljivost in kar naenkat zagledam A6, ki se pelje po mojem pasu, ene 20 m pred mano, obrnjen v kontra smer, pa brez lu?i!
Pogledam mal bolj?, pa vidm d je nalo?en na neke sorte vle?no (via Romania), ampak u kontra, kar redko vidim! No pol mi je relativno odleglo!
Vesele praznike, pre?ivite jih lepo, v krogu svojih najdra?jih, tisti, ki pa skoz delate, pa upam da imate sedaj frej kak?nih par dni, v prihodnjem letu, pa ?elim da vam bo ve? prostega ?asa na voljo!
No pa seveda, da bi Mazdurine oz. karkoli ?e vozi kateri ?lan foruma, ?e na mnoga leta migale te ma?ince!
Ma kon?no sm si nabavu avtoadapter za SE, ta ki?ta mi zmer takrat krepne, ko rabim neki poklicat, matr vola! Stari telefoni so imeli ?e po "7 ?ivljenj", se prav se je ?e precejkat pr?gau, pa si loh lih za silo ?e kej poklicu, teli novej?i, pa same kajle delijo, ampak tut za njihovi rit se "palca" najde!
Aja pa mal prej smo rezerviral za konc januarja, zgleda bom prvi? u ?ivlenju smu?u izven SLO, Les 2 Alps!
?e pa je kdo lubitl "lopatarjev", pa nej si tole stran obvezno ogleda, seznam vseh, ki so mel dvi?ne lampe!
O?itno sem pravi cajt "menju taktiko" in Mazdojca pospravu ter pokriu, z znucanimi "letnjaki" trenutno nima kej iskat po cest, zdej pa je Celi?a-r v akciji!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mi je noro uspela organizacija (pred)Novoletne zabave v dru?bi zame najbol spe?l oseb!
Dobrodo?li na forumu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani