Bom povedu tako...glede na to, da ko grem nekam v drug konec slovenije skor ne vem, kdaj bom ?el nazaj.
Vpra?anje:
- dnevne vinjete...kako bodo vedeli, kdaj si jo kupil, kdaj nalimal na ?ipo in kdaj uporabil? Kdaj za?nejo od?tevati ?as 24h?
- tedenske ali kakr?ne-koli-?e-pa?, enaka vpra?anja kot zgoraj...predvsem ?asovno.
- letna?
se mi zdi najbolj "prakti?na". Jo kupim, dam tistih cca. 200?, pa mam celo leto mir. Pa na nek na?in po mojih kalkulacijah, se mi ?e najbolj izpla?a, da kupim letno.
In seveda tudi tu nastopijo vpra?anja!!!
Pa mislim, da bi se dalo tudi tako po?timat, da bi imel eno vinjeto v dveh avtomobilih!
?e smo kot ?tudenti zastonj telefoniral in po?tudiral marsikaj, bomo pa tud to!
Me pa zanima, kaj se bo zgodilo s sistemi cestninjenja...ABC, ipd. pa ?e neka stvar je...ma sm pozabu kok se re?e (rumena kartica).
Kaj bodo naredili s samo infrastrukturo cestninskih postaj? Za staro ?elezo prodat ciganom?!!!
Kaj ko se bo pa kak ?eh (pa ne samo ?eh) prguncal, pa ne bo imel vinjete?
?e zdaj marsikoga vidi?, da zablokira ABC, ker si pa? misli...o lej...prazna ?pura!!!
Ko kupi? vinjeto (govorim za avstrijo in nem?ijo) ti na ?rpalki po??ipa dan in mesec na vinjeti ko jo kupi?. In od testega "po??ipanega" dneva velja kolikor velja!
Jaz podpiram vinjete, ker sem konstantno na AC in bi mi bil ni?ji stro?ek. En penzijonist ko gre pa 1x mese?no na AC bi bil pa na slab?em. Je pa res, da z malo iznajdljivosti se da malo pomitit z vinjeto Se mi je ?e zgodilo, da sem se sredi Gradza spomnil, da moram vinjeto na ?ipo prilepiti - ker v avstriji te taka malomarnost drago pride, ?e te dobijo modri angeli.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani