Ker je od mene res te?ko kdaj sli?ati da jamram po tem delu foruma ...sem se odlo?il da vseeno napi?em ker le ste?ka zadr?ujem in ?akam na najte?ji moment ki bo jutri ob 15h, ko bom pospremil ?e zadnji? enega od dveh bratov, ki se je v torek odlo?il kon?ati pot pri 28 letih ... :'(
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
kak?en ropot se sli?i......kot tekanje gor pa dol? Prej bi reku da je mi?-imel enako te?avo nekaj ?asa, na ?klop se ni ujel polh, kune nisem dobil v kletko, sem pa ujel veliko mi? z mi?elovko tisto plasti?no ki jo kupi? in je ?e vaba gor in za ve?krat je Poskusi stane mislim da 3? predno nastavi? mi?elovko na podstre?je ti pritrdi nekam na eno dilco da ne bo? le te iskal.
javi kaj si ujel
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
Po prebranih bro?urah ima thermotop C model obto?no ?rpalko ?e vgrajeno. Torej naj bi se rabila samo elektronika, urco ali daljinca za vklop. Torej ka?na elektronika se rabi za to da se na 2.2 agregatu s fabr?kim webastom nadgradi na daljinca?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Heiiii kako gre....kje te lahko najdemo oz.sre?amo?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani