ze nekaj let nisem vec aktiven na tem forumu, vendar spremljam zadeve obcasno. Na vas se obracam s prosnjo, da kliknete na spodnji link in s tem povecate stevilo ogledov - profile views.
ker v trenutni sluzbi po 7 mesecih ni bilo napredka kar se financ tice sem enostavno poslal nekaj prosenj naokrog, danes tudi ze imel 2 razgovora in pri obeh so mi ponudili sluzbo. Izbral sem seveda boljso. Lep konec tedna.
po skorajda 8 mesecih zivljenja na 25m2 sva se koncno preselila v vecje novo 1sobno stanovanje z lastnim vrtom. Lokacija pa le streljaj stran od mesta, kjer je pred dobrimi 4desetletji sam terminator poveceval svojo misicno maso
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Dragi mazdasi,
ze nekaj let nisem vec aktiven na tem forumu, vendar spremljam zadeve obcasno. Na vas se obracam s prosnjo, da kliknete na spodnji link in s tem povecate stevilo ogledov - profile views.
http://www.club-training.com/choose/find-a....aspx?uid=27680
Hvala vsem,
Rocky
Povezava za deljenje
Deli na druge strani