Teorija o nerjavenju ?e se avto "merka"... ?e je treba pozimi avto imet v dnevni sobi, vsaki? ko ga pa slu?ajno mal ven pelje? pa takoj na pranje podvozja - takega avta jaz ne potrebujem ker je zadosti avtov kjer to ni treba po?et.
Lepo povedano, pa? avta ne kupi? da bo? ti njemu su?enj ampak zato da bo on tebi slu?iv...
@Scream tole zgleda ?e dost vredu, meni so v zadnjem letu ko sem ga imel odpadali ko??ki zadnjih blatnikov, vrata na notranji strani so se dejansko razcvetela in na zadnjem prtla?niku pod okvir?kom imel cca 5cm veliko prerjaveno luknjo, neglede nato da so menjali komplet vsa 4 vrata, blatnike in prtla?nik pri starosti 5 let! Pa? men se je Mazda osebno zamerila in je nebi ve? kupil...
Boss svaka ?ast si pa najdu prave fotke, najvrjetnej ni avta k nebi biu tm mal rjav kjer je od kamen?kov zbit-ti lohk jst mojga slu?benga slikan k zgleda po havbi in nad ?ipo k da bi ga lubadar napadu... No Lumpi ma zej isto kot ti, gre? lahko na ogled sam mor? merkat d se nou? razjoku ob vsej rji ki jo premore...
Spektr a si ti spet kak brihtol spiu, noben ni reku da vw ne rjavi, je pa res d se pri 11 letih ne razpade zaradi le te...
ej sem jaz iz Ba?ke Grape, in ni bilo oz. ni panike. Velik problem je zgornje poso?je (Bovec, Trenta), kjer je bila velika koli?ina padavin. In potem pride vse dol. Pa ?e jezu niso spustili, ker se bojijo, da bi zalilo naprej vse( Italija)-tam je problem ker se kri?ata So?a in Vipava. poglej slike na rtvslo, kako je zalit Most na So?i-komaj gre So?a pod mostom, jer je druga?e kar nekaj metrov...
V tolminu je cela pizdarija sm ostov s kamijonom in nemorm nikamor, cakam ze od osmh zjutri pa nc bols ne kaze tko d bo treba prespat tuki :-(
ja pokson sei se bova sli?ala u?er je biv ?e motor uzun dons ga pa za?ne razdirat d vidmo kai bo treba usee nabavt. sam pomojm ?e je velka razlika v ceni delov bom ?ou s kombijem u nem?ijo ?e ne bom pa pr ns nabavu ka se mi gre da bo ?imprej skp da nebo stav jst pa pe? hondo vozu.
okvara oljne pumpe na kro?nem toku za kolosejem. najbolj ?udno mi je bilo ker se mi ni nikoli pri?gala lu?ka za olje ker kokr sm jst seznanjen s tem bi se morala.
da ?e jst mal pojamram u?er mi je crknu avto u stvari je motor zaribu napaka ki jo bi po mojem mnenju mogl na servisu odkrit kjer je bil 12000km nazaj servisiran.
v?eraj dobil avto iz servisa prvo sem bil navdu?en dokler ga nisem videl in ga pregledal.nakonc biv totalno razo?aran nad resnostjo osebja servisa in natan?nostjo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
@Scream tole zgleda ?e dost vredu, meni so v zadnjem letu ko sem ga imel odpadali ko??ki zadnjih blatnikov, vrata na notranji strani so se dejansko razcvetela in na zadnjem prtla?niku pod okvir?kom imel cca 5cm veliko prerjaveno luknjo, neglede nato da so menjali komplet vsa 4 vrata, blatnike in prtla?nik pri starosti 5 let! Pa? men se je Mazda osebno zamerila in je nebi ve? kupil...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani