sorry za offtopic... ne spremlam glih kdo kaj kupuje oz. prodaja sam a nisi mel ti enkrat xedosa, ko smo ti ?e vodo v kiler to?l na unmu sre?anju ko ti jo je primanjkovalo zdej pa vidm da ti pi?e 323 al sem te z kom zamenjal :ne vem:
prou ma? ja to sm jst...
sm jo prodau zej pa ho?em kupit f-ko GTI-ja
zej bom pa verjetn od devila ta ?rno voukuljo kupu
Ker sem tudi jaz v stadiju kupovanja hi?e, oziroma najprej parcele sem ?e malo tipal teren in najbolj?a varjanta mi je pri?la pri bank Austria... ampak more? it direkt v Avstrijo na najbli?jo enoto... v sloveniji majo slab?e pogoje... kakorkoli... spla?a se prevert...
LP David
samo mora? it na tako banko katere ni v sloveniji
mi smo hotli vzet kredit preko avstrijske raifaisen banke. to ?al od letos naprej ni ve? mogo?e
ker si je na?a prekleta politika zmislila da vsi hodijo v avstrijo po kredite ker so veliko cenej?i in prakti?no nima avstrijska banka v sloveniji skoraj nobenega kredita na posoji, in je to ukinila
jst ti priporo?am libor kr to nam je tut on svetoval glede obresti raifaisen pa sploh niso take obresti ?e si vzame? pet minut ve? ?asa pa pozorno prisluhne? svetovalcu
pa men se zdi da je pri liborju manj tveganja glede na celotno izguba denarja in pa tudi delno izgubo denarja ?e se ne motim. on nam je govoril tam o 1%
mi smo ravno prej?ni mesec imeli na obisku agenta iz raifaisen krekove banke
(ne se smejat kak sm napisu kr ne znam nem?ko) pa nam je kar ene par ugodnih kreditov
na?tel pa ?e neka vlaganja nam je svetoval da bi imeli pol manj?i kredit itd.
tak da jst vam priporo?am da kak?nega agenta domov povabite pa naj vam on svetuje preden se za?enete v kak?no banko pa vzamete kredit ker vas lahko okol prenesejo in bote pla?evali ko budale.
agent vam bo tudi povedal kako se lahko po ovinkih izognete prekomernih davkov in obresti.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
tole me je tut nasmejal ?eprou n? ne zastopim ka govorijo ?KODA!!!
VOZIM MAZDO NE MOTI!!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani