Skoči na vsebino
Chat is back ...
Napisano
Pred eno uro je Boss napisal:

Mi smo v celi firmi poslal mail za test a so ljudje dovolj pozorni na poskuse pfishinga in podobno. Za dvig plače folk verjame tud, če je prvi april.

Pa da se bo naredilo ful stanovanj, tudi. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 19 minutami je Boss napisal:

4. Ste Alex na zadnji dan službe

Samo veš, da imaš prav. Včeraj sem bil zadnji dan v službi,sem nesel samo kartico vrnit, pa sem si res prepeval. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 4 urami je Mraušk Mčk napisal:

Vse zavarovalnice najprej izračunajo, koliko morajo imeti za nagrade in bonuse svoji vodstveni srukturi, potem koliko za zaposlene. Nazadnje je koliko za izplačilo škod. 

Verjamem da je pri drugih zavarovalnicah isto, ampak če je bila pri Triglavu misija nemogoče uveljaviti odškodninski zahtevek v višini 1,5 kratnika letne cene zavarovanja hiše, potem zagotovo v primeru sesutja bajte nebi dobil prav veliko. Če bi se zgodil potres, ki bi sesul celo Slovenijo, bi pa dobil en k...  Pa ne glede na pozavarovanje s katerim se hvalijo. 

Ni glih tako po gostilniško. Vsaka zavarovalnica ima več aktuarjev, ki so ponavadi magistri matematike, ob delu končajo še ekonomijo. In oni izračunajo premije, ki jih moraš plačati, da nekaj tudi  dobiš ven. Seveda ne bodo v minusu, to je jasno. Kolegica ima hišo v Letušu in jo je tudi poplavilo prvo nadstropje, garažo in klet. Ker je imela narejeno zelo dobro zavarovanje za hišo, je dobila izplačanega tudi veliko denarja. Tako, da je vse stroške obnove pokrila. Veliko ljudi pa bodisi sploh ni imelo zavarovanega nič ali pa minimalno. Seveda niso od zavarovalnic dobili veliko. Bomo pa zato takim "solidarno" vsi pokrili nove hiše. Po tej logiki bi bilo lepo, da recimo, če imaš samo osnovno zavarovanje za avto in zakriviš nesrečo in imaš recimo  totalko, da ti država kupi novega. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 44 minutami je Bini napisal:

Telefonsko bi prosil.... 🤔😉

A od Janeza 007?🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 4 minutami je Janez007 napisal:

A ste res prepričani, da vam skodelica ni všeč?

image.png

Tale na sliki ne verjamem, da vozi mazdo pa tudi to majhno šalčko drži kot... ročaj. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 1 minuto je TBA napisal:

sva se z Binitom malo pogovoarjala zadnjič in da nas bi bilo v čim večjem številu bi kakšna panoramska vožnja cca 30-40 km. če bo trasa primerna za treking kolo se pridruži še Bini :) 

da ne bodo temperature previsoke predlaga termin Aprila v dopoldanskem času. 

Imaš novo temo glede tega. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 7 urami je Boss napisal:

Gre, sam ne na AC-ju. Tud Cupra Born je divja, ko si pri nizkih hitrostih in klancih na regionalkah. Ko si pa na AC in gredo hitrosti v okolico 130km/h se pa kr mal sprašuješ kam je zginilo teh 230 konjičkov.:nevem:

Se pravi, drugi dino. 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
Pred eno uro je Janez007 napisal:

Že tretja danes (se oproščam forumašem, ki jih moti kičasta skodelica 😆).

Skratka, jaz sem se vanjo zaljubil ... vrhunsko oblikovana prava japonska skodelica. Čestitke Mazdi 👍 

image.png

In zopet smetana. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 8 urami je Boss napisal:

Aha, sploh z Zoe... ja to bi pa tud jaz rad videl.

No, vsaj v klanec, baje, da gre kar poskočno ta Zoe. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
Pred eno uro je Slivka napisal:

To bo @dvorjanu dovolj. Ko te dohiti, te bo prepoznal in potrobil, ko te prehiti. Ti boš pa spoznaval Dopplerjev pojav, kar je baje tudi zelo zanimivo.

Škoda, da jaz nikoli nimam priložnosti slišati Dopplerjevega pojava...

Živi bili pa videli. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.