Skoči na vsebino
Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Nevem kaj je s to mobilno varianto foruma, ampak mene ucasih resno zivcera ker mi nekatere teme odpre normalno, druge pa vedno nekje okoli novembra 2014... saj potem kliknem klasicno verzijo in saj kot clovek skocim na zadnjo stran ne pa da klikam next next next next next next in sem sele na januarju 2015...

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,

ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,

ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti

...si tako lijen' da nisi ni pro?itao sve 'ti' i nisi shvatio da ima jedno 'to'.

Sada ga tra?i? i jako si razo?aran ?to ga nisi prona?ao,

jer ga ustvari i nema.

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pepsi cola 1.5 l; minus 50%
Napisano

noben pa ne opaz, da so ob?utno dvignil ceno :) in ne samo pepsiju tudi koka koli se je dvignila za skoraj 10centov

Mislim, da je ?la cena za skoraj 20 centov gor in razlog naj bi bil dvig DDVja <_<

Hehe, kolko mislte da bo cena ?ez par let? x2, x3...

Lahko bi ?ez 5 let spet osve?ili temo pa kako primerjavo nardil...

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Hehe deeyan...

haha, pa ne mi re?t, da tokrat Chuck Norris oba letala fura :lol:

Objavljena slika

Hehe, rusi dal kontro... predvidevam pa da kak ?ak noris zopet pilotera obe letali :)

Neki lik kupi najnoviji mercedes i na putu ka kući, na semaforu pored njega se zaustavi Yugo. Otvara prozor lik iz yuga i pita ga:

- “Ima? li ti TV u tom mercedesu?!

- “Imam, imam.”

- “A video?”

- “Imam, imam i to.”

- “A krevet?”

- “Krevet? Nemam krevet.”

- “E vidi?, ja imam hahaha.” ? i nastavi da vozi.

Ovaj sa mercedesom se iznervira ?to nema krevet i naru?i da specijalno za njega naprave krevet u mercedesu.

Napravi?e mu krevet i on sav srećan ide po celom gradu da nađe lika sa yugom da mu se pohvali kako i on ima krevet. Napokon ga ugleda na nekom parkingu, a na njemu svi prozori zamagljeni.

Lupa liku na prozor, lupa, lupa i na kraju otvara se prozor. Tek će ovaj:

- “?ta lupa?, ?ta je bilo?”

- “Aha i ja sad imam krevet u kolima!

- “E budalo jedna, izvuk’o si me ispod tu?a da mi samo to ka?e?!

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Turbo-Lumpi me je spomnil na nek dogodek pred leti nekje na Gorenjskem. Na avtocesti od Jesenic proti Lescam je zaradi poledice pri?lo do prometne nesre?e, v kateri sta bila udele?ena osebno vozilo in mrtva?ki voz. In ko je policaj pisal zapisnik, so mu komaj dopovedali, da v nesre?i ni bilo smrtnih ?rtev ampak so enega mrtvega tja pripeljali...

Hehe, lepa.

Ta je pa mal kruta :o

Objavljena slika

?e prevod:

mo?: na?el sem pokvarjene kondome na kav?u...

?ena: a lahko prosim kli?e? najine otroke po imenih

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

meni je pa karbonsko obnovjeno lamelo zdrobil... pa saj sta bila oba v avtu ko smo probaval od 0-100 takrat :)

Druga?e pa ?el danes v bauhaus in zapravil 50? brez problema. Pa sem ?el samo po ?ajbo za felxarco za kolega, katera je stala 4,5?. Mimogrede sem kupil ?e duck tape, maskirn tape, nek ?rni spray, protipra?ne maske, popnet pi?tolo (svojo sem nekje usjal) in avto kit. ?e bi bil notri ?e pol ure dlje bi 100% nabral za 100? malenkosti..

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.