Nevem kaj je s to mobilno varianto foruma, ampak mene ucasih resno zivcera ker mi nekatere teme odpre normalno, druge pa vedno nekje okoli novembra 2014... saj potem kliknem klasicno verzijo in saj kot clovek skocim na zadnjo stran ne pa da klikam next next next next next next in sem sele na januarju 2015...
10 pti?kov sedi na ?ici, mimo pride lovec, vidi pti?ke, nameri in ustreli. 9 pti?kov ob strelu odleti stran 1 pa ne. Zakaj 1 pti?ek ne odleti?? Ker je gluh
Mazdas se pocuti vredu. Zlomleno ni nic glava cela skratka nic hujsega. Edino ostati bom moral cez noc na opazovanju zaradi udarca v glavo (airbag verjetno)
haha, pa ne mi re?t, da tokrat Chuck Norris oba letala fura
Hehe, rusi dal kontro... predvidevam pa da kak ?ak noris zopet pilotera obe letali
Neki lik kupi najnoviji mercedes i na putu ka kući, na semaforu pored njega se zaustavi Yugo. Otvara prozor lik iz yuga i pita ga:
- “Ima? li ti TV u tom mercedesu?!
- “Imam, imam.”
- “A video?”
- “Imam, imam i to.”
- “A krevet?”
- “Krevet? Nemam krevet.”
- “E vidi?, ja imam hahaha.” ? i nastavi da vozi.
Ovaj sa mercedesom se iznervira ?to nema krevet i naru?i da specijalno za njega naprave krevet u mercedesu.
Napravi?e mu krevet i on sav srećan ide po celom gradu da nađe lika sa yugom da mu se pohvali kako i on ima krevet. Napokon ga ugleda na nekom parkingu, a na njemu svi prozori zamagljeni.
Lupa liku na prozor, lupa, lupa i na kraju otvara se prozor. Tek će ovaj:
- “?ta lupa?, ?ta je bilo?”
- “Aha i ja sad imam krevet u kolima!
- “E budalo jedna, izvuk’o si me ispod tu?a da mi samo to ka?e?!
Turbo-Lumpi me je spomnil na nek dogodek pred leti nekje na Gorenjskem. Na avtocesti od Jesenic proti Lescam je zaradi poledice pri?lo do prometne nesre?e, v kateri sta bila udele?ena osebno vozilo in mrtva?ki voz. In ko je policaj pisal zapisnik, so mu komaj dopovedali, da v nesre?i ni bilo smrtnih ?rtev ampak so enega mrtvega tja pripeljali...
Hehe, lepa.
Ta je pa mal kruta
?e prevod:
mo?: na?el sem pokvarjene kondome na kav?u...
?ena: a lahko prosim kli?e? najine otroke po imenih
meni je pa karbonsko obnovjeno lamelo zdrobil... pa saj sta bila oba v avtu ko smo probaval od 0-100 takrat
Druga?e pa ?el danes v bauhaus in zapravil 50? brez problema. Pa sem ?el samo po ?ajbo za felxarco za kolega, katera je stala 4,5?. Mimogrede sem kupil ?e duck tape, maskirn tape, nek ?rni spray, protipra?ne maske, popnet pi?tolo (svojo sem nekje usjal) in avto kit. ?e bi bil notri ?e pol ure dlje bi 100% nabral za 100? malenkosti..
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ferosan nujno vsaj ocisti ko se dobro posusi!! Jaz sem enkrat barval direkt pa so se mehurji naredil ravno zaradi ferosana.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani