?e bo kdo poznal kak?no smotrno re?itev za mojo problematiko;
pogosto kurim lito?elezni kamin t.i. Ga?per?ka (itak malo romantike, itd.), no pa mi ogromno toplote "pobegne", kar pomeni, da vemo kako je topel zrak la?ji od mrzlega in be?i navzgor. Tako se mi potem zgodi, da je tik pod stropom bistveno toplejo kot na vi?ini sede?ne garniture, da ne re?em celo tal.
Nek mojster mi je predlagal "tropski ventilator", ki prav po?asi me?a zrak tik pod stropom in naj bi bilo z njim precej bolj?e. ?e kak predlog za remix temperature zraka in ?im manj?e izgube oz. ve?jo koristnost tak?nega ogrevanja?
Jaz imam v gara?i na stropu 2 ventilatorja od 140cm vi?ina stropa 3m.Ja se kar pozna temperatura se hitro dvigne.
Pozimi mora vrtet kontra vle?t zrak proti stropu,da ti ne piha v glavo,poleti poriva v dol.?e je strop zelo visok je lahko tudi smer vrtenja proti dol,ker ni ob?utit pihanja zaradi vi?ine.
Eni imajo ?e vgrajeno stikalo za obra?anje smeri,sam sem ga moral dodat.
V petek se spet isce prevoz do obale. Slovenske ali Istre...za zeno. Ker se vracam v nedeljo je brez veze da pride s svojim avtom. Bus pa vlak za Rovinj/Pulo gre pa zgodaj zjutraj
Kra?ki zidar smo za?eli stavkat. Samo upam,da bo ?im prej konec saj se od lani se ne dela skoraj ni?.
Noben ni? ne pove,vse je nekaj v oblakih,ra?uni zablokirani.
Tisto minimalno pla?o,ki so jo nakazovali do zdaj pa je prihajala nekje iz Italije.?e zadnje ve?je gradbi??e (situla) v Lj. so v?eraj zape?atili.Po dvori??u se sprehajajo rube?niki.
Ma brez veze na?tevat,itak je tajkunski model za vse isti in kra?ki z. je samo ?e en kamen?ek ve? v tem modelu.
Sem pa jezen,ker imam ob?utek,da se bo vse skupaj vleklo.Zakaj ?e?Ker v tej zarukani Sloveniji mamo...
Davek ra?unajo na izdelek+po?tnino skupaj,carinska po?ta pa zara?una ?e 5? za obvestilo in po?iljanje na po?iljko.Manj?e pakete skoraj ne odpirajo ?katle in ve?je pa skoraj vse.
V?asih pride tudi kaj ve?jega skozi,?e je kak?en carinik bolj len.
Dobro je pogledat tudi na ebay,ker dobi? isto stvar ceneje kot na Dx ali obratno.
obstajajo lu?tne male kamere, ki ti snemajo celotno vo?njo. ?e se zgodi kaj med vo?njo pa? skopira? file na PC-a, ?e ne pa? spet prepi?e? podatke z novimi. Kot neka ?rna skrinjica za avione.
Zadeva sploh ni slaba zamisel, ?e je treba kdaj karkoli dokazovat v primeru nesre?e.
?e bo mare- pri volji in se bo malo pomiril okoli ?kode, bo verjetno tudi kaj napisal kako kamero uporablja.
Ja ja dresirana srna
No zadevo mam dve leti.Tega je veliko,ta moja snema na SD kartico,ko je polna za?ne prepisovat.
Nastavi? kako snema(stalno ali na G senzor pospe?ka.Ima tudi gps tako,lokacijo snemanja gleda? v google maps.
Kvaliteta posnetka je bolj tako,bistvo je pa videt.
Kupil sem na ebay za 170?.Montirano imam za vzvratnim ogledalom tako,da se jo niti ne opazi.
Najbolj?e je pa to,da za?ne snemat 15s prej kot se spro?i snemanje.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jaz imam v gara?i na stropu 2 ventilatorja od 140cm vi?ina stropa 3m.Ja se kar pozna temperatura se hitro dvigne.
Pozimi mora vrtet kontra vle?t zrak proti stropu,da ti ne piha v glavo,poleti poriva v dol.?e je strop zelo visok je lahko tudi smer vrtenja proti dol,ker ni ob?utit pihanja zaradi vi?ine.
Eni imajo ?e vgrajeno stikalo za obra?anje smeri,sam sem ga moral dodat.
https://www.delmarfans.com/educate/basics/what-is-the-proper-ceiling-fan-direction/
https://www.file.si/public/view/full/8007
Povezava za deljenje
Deli na druge strani