Skoči na vsebino
Zmagovalka Eme...
Napisano

glede Kalamarov lahko re?em da rasturajo :bravo::danzoman: So iz na?ega konca in so za martinovanje nastopali v moji vasi na prireditvi in lahko re?em da so prva klasa=) sploh pa ko zapojejo Angelca nebodi oto?na in imej me rada... :D:P Pa? letos bojo oni predstavljali na?o dr?avo in sem zelo vesel da jo bojo oni predstavjali :bravo:

ZOOM-ZOOM
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vsem v opomin!
Napisano

Jst sm hitro zapru video! Grozno ampak resni?no!!! ?lovek se hitro zamisli nad sabo!!!! Pri nas na ajdovskem koncu smo dobili novega policijskega na?elnika in je poostril nadzor po va?kih gostilnah!!! tko da ko se ob 1 uri zjutraj zaprejo gostilne te zunaj na parkiri??u ?akajo angeli v modrem!!!!!

ZOOM-ZOOM
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Klimatske naprave
Napisano

o znam znam pri?gat=) sem ?e veliko klim montiral ampak sedaj pri seminarski nalogi pa je tema :( nekaj sem s?aral ukop! sedaj me zafrkava ta ureditev besedila :angry2:

ZOOM-ZOOM
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ken Block
Napisano

?e sem prav obve??en je on sam sponzor (soustanovitelj DC shoes) Drugo leto naj bi pri?el Ken v WRC pa da vidimo kaj bo tam :)

Mislim da bojo WRC ukinili zaradi prevelikihs tro?kov in prihaja S200!

ZOOM-ZOOM
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ken Block
Napisano

Sm glede ?e en ?as nazaj ta film in tipo res obvlada :bravo: Svaka mu ?ast :D Sam tud tapravi avto ma=) Subaru impreza wrx sti :D:bravo::ouje: Tud konji?u ima zlu dosti :D

ZOOM-ZOOM
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pritozbe - nezadovoljstva
Napisano

Ni panike men lahko tud pomagate vmes, a ne Jures & Uklopko ? :D

pole ni panike ?e ti lahko pomagajo/pomagamo :D

Lahko povem ?e primer, ki se mi je zgodil, ko je ata ?e vozu Vektro in smo jo vozil na Dolgi most, JAN-MAR servis, no pa potem sem se moral nekako ?e primajat s tega servisa do centra LJ - slu?be pa?.

Pa mu te?im, da se mi ne ljubi na bus, pa u centr, pa potem spet z busom do servisa, da raj?i po?akam, magari urco, pa je to to, pa se odpelem. Pa mi tip zatrjuje, da si bodo pa oni poleg rednga servisa, temeljito pregledali voz, preveril "boga in pol", da to zna tut 3 urce trajat in naj grem kar na bus in da mi ne bo ?al, ker bodo to u?timal tipi-topi :P

Realnost pa je bla mal drga?na; takoj so odpelal avto v delavnico, jaz pa sem imel ravno malo dalj?i telefonski pogovor med tem, pa sem bil na drugi strani ceste od delavnice in ko zaklju?im debato (dobrih 20 minut), se ?elim ravno odpravit ene par 100 m oddaljeni avtobusni postaji, a glej ga zlomka - teta Vectra je ?e fertig, odpeljana ven na parking. Ampak okej sem reku, no grem jaz na bus (noben me ni vidu da sm zunej opazoval situacijo), pa se bom vrnu, pa da vidm kak bo ra?un.

Se vrnem po 16h po avto, mi izro?ijo ra?un - samo gledam, vpra?am ?e so mel velik dela in mi pravjo, da so vse preveril, da so se res potrudil in da zdej vse ?tima; dela je bilo 2,5 ure. V tistem se pa razpizdim, povem, do minute natan?no kdaj je ?el voz noter in kdaj ven ter da sem te aktivnosti spremlju neposredno, da zdej pa dost heca. No una teta na kassi je za?ela neki jecljat, pa enga klicat, pol je un zjecljal, da so o?itno zame?ali ra?un z neko Astro ki se je isto?asno delala v servisu, pa take so mi za?eli streljat, jojojoj :P

Ampak potem sem jih pa spet na drug na?in zahaklu - zakaj mi pa niso potem vseh teh klju?nih to?k preverli ?e vse ?tima, ker v 20 minutah dvomim da bi zneslo, no pol je blo ?e neki jecljanja, da so mel ful dela, pa da se magari drugi? to vse se?tima (katastrofa).

Od omenjenega dne ta Opel ni ve? vidu uradnega servisa, pa je deloval zelo lepo do 220 kkm, ko je ?el od hi?e, verjetno se ?e danes okol vozjaka! :)

haha! dobr si ga zajebu!! mislim da tevi serviserji si preve? upajo! cene majo nabite ko hudi? pa ne naredijo ni?! sem sli?al od enega kolega ko ima Peugeot 407 pa je ?el na servis ko mu je ?la ?arnica! avto ?e pod garancijo! pa je bil lih tiskrat na praksi vajenec pa so njemu dali za zaklju?no nalogo zamenjati ?arnico! in pri 407 je zelo te?ko menjati ?arnico! ?e sami mehaniki jo skoraj da neznajo, kaj pa ?ele vajenec! majster je rabil zelo dolgo ?asa prej ko je zamenjal ?arnico in ?e so mu pri?li pomagat mentorji! na konci se je kolega razpizdil in jim povedal svoje! in tudi v knjigo prito?b se j vpisal ?eprav ni? ne pomaga! ra?un pa je vselih pla?al pa so mu ra?unali vse ure...!

Ni va?no al je od mazde servis, od pegueota, opla, bmw-ja,.... vsi so en kurac vredni! cene nabite do neba in pol te ?e dobesedno "jebajo v glavo"! se opravi?ujem izrazu!

ZOOM-ZOOM
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ko prebiram te poste, lahko re?em, da sem tak?ne ali druga?ne trenutke do?ivel tudi sam, ne pri poobla??enih mazda serviserjih ampak pri splo?nih serviserjih in poobla??enih serviserjih za druge znamke vozil.

Moj nasvet: ?e je le mogo?e si najdite mehanika, kateremu lahko zaupate in vam dovoli, da stojite zraven, ko popravlja va? avto oz. v prostem ?asu servisira - fu?a! Je res, da vam to vzame kr nekaj ?asa, ampak potem to?no ve? kaj ima? v vozilo in kako ima? narejeno.

to ima? prav! samo je zelo malo takih mehanikov ki ti pustijo gledati kako ono "?arajo" po motorju! ?lovek rata ?iv?en ?e ga gleda? me ddelom!

ZOOM-ZOOM
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Sem ker odprl temo, ker se zna zgodit da se bo polnila - mogoce lahko admini vrzejo vse dosedanje notri, tu je moja, ki jo jutri dobi A-Cosmos!

Za: A-Cosmos d.d.

Celov?ka 182

1000 Ljubljana

Zadeva: Neprimeren odnos do stranke

Spo?tovani,

na vas se obra?am s tem dopisom, ker me je razjezil va? odnos na podlagi mojega obiska servisa v va?em podjetju meseca junija letos.

V servisu sem se oglasil z Mazdo Xedos 6 (GO M4-438), z eno samo ?eljo ? preveriti napako v?iga preko testerja v namen ugotovitve vzroka dolgega v?iga avtomobila. Gre namre? za starej?i avto, ki ima tudi ?e starej?i tip konektorja diagnostike.

Va?i serviserji so se samoiniciativno (brez diagnoze) odlo?ili, da bodo v avto posegli in obnovili del v?igalnega dela motorja, v kar sem privolil ker sem dobil zagotovilo, da je to vzrok napake in bo odpravljen. Zato sem od?el domov z avtobusom, ker sem bil nepripravljen na to, vendar v upanju da bo vozilo popravljeno.

Naslednji dan se je izkazalo, da napaka ?e vedno ostaja in da vzrok ni bil del, ki je bil v popravilu. Zatorej je g. Oliver sam predlagal, da pla?ilo ni bilo potrebno in mi predal vozilo (?e vedno s problemom na v?igu). Od?el sem brez pripomb, kajti vkolikor bi odkrili in odpravili napako bi bil ?e bolj zadovoljen, vendar je korekten odnos prevzema vozila odtehtal tudi to, da sem zopet pri?el iz Kranja z avtobusom.

In potem se je zgodilo, kak teden kasneje me g.Oliver pokli?e ?e sem re?il problem v?iga ? takrat sem ga ?e in to sam, nato pa me obvesti, da je v ?asu servisa Mazde Xedos 6 nastal stro?ek 80,00?, katerega me prosi poravnati.

Tu pa mi je prekipelo, kako lahko nek profesionalen in poobla??eni servis ob predaji vozila na kateremu va?a ekipa ni uspela odpraviti napake, katere nisem zahteval sam izjavi da pla?ilo ni potrebno, kasneje pa pokli?e da je? Naj spomnim, da sem zahteval diagnostiko, napako pa je poizku?ala odpraviti va?a ekipa samoiniciativno. ?e ve?, ob predaji vozila ste mi osebno dejali, da pla?ilo ni potrebno, ker niste uspeli odpraviti napake....

V telefonskem pogovoru, sem g. Oliverju zatrdil da bom pri?el pla?ati ra?un, vendar nisem utegnil zaradi zasedenosti, ?eprav sem se nekajkrat peljal mimo vas. In zato sem danes dobil ra?un po po?ti. Res lepo od vas, da tako skrbite za va?e stranke.

Tukaj ne gre za znesek ra?una, ampak za va? odnos, kot sem rekel imam namen ra?un pla?ati, in ga tudi sem ? prilagam potrdilo. Moj namen pla?ati ta ra?un osebno v va?em salonu pa je bil, da vam tudi osebno povem, da je to moj zadnji obisk v va?em salonu, a ker vam je ljub?a po?ta vam odgovarjam na ta na?in.

Ta dopis bo tudi viden ostalim Mazda uporabnikom, saj ugotavljamo v na?i ?e kar veliki skupnosti, da Mazda izgublja ugled zaradi slovenskih zastopnikov, ki jim je 1? ljub?i od odnosa s stranko, saj je prav ta moja izku?nja le ena izmed mnogih, ki jo prebiramo.

Hvala za razumevanje

Tudi na Vipavskem koncu je pribli?no enako! Jast moje mazde nikol nebom peljal na servis ker ma Avto Rent uro 35?!!! in da bi mi menjali olje... :whatever: raj?i si ga sam! fotr pa ma mazdo 3 pa je peljal samo na prvi redni servis! drugega bi moral pla?ati okoli 250? in tretjega pa 650?! pa je raj?i obdr?al denar pa smo raj?i peljali h prijatelju ki se ukvarja z servisiranjem japonskih vozil!

ZOOM-ZOOM
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

yavarye
Napisano

sicer se leta ne ujemajo najbolje ampak vseeno vse naj naj!! :rozico:

vse naj naj! :mi pijemoo:

ZOOM-ZOOM
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.