Skoči na vsebino
Sanja Grohar
Napisano

A se samo meni zdi, ampak tele de?ve so zadnje ?ase kot na?tancane - saj sta Sanja pa sanjska Ninica ?isto enaki...

Veter v laseh...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Katere stvari vas v prometu nasmejejo
Napisano

Mene pa nasmejijo kak?ni mladi?i, ki imajo spojlerje tako velike, da ne ve?, ali se bo avto zadaj kar prevagal nazaj... :blink:

Ali pa kak?ni nepotrpe?ljivci, ki te ?elijo besno prehiteti po kak?ni mestni ulici, pa ska?ejo zadaj ven pa not, pa te potem le prehitijo, potem jih pa kak?en km naprej zaradi semaforjev dohiti?...ha, ha :bravo:

Veter v laseh...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zgodba na?e wildcat
Napisano

Ne, ta velika u?esa so del standardne opreme :D , dobi? jih pa v osnovnem paketu.

Namenjena so predvsem tuningu, pravzaprav radarskemu dolo?anju polo?aja... :aaaaa:

Veter v laseh...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zgodba na?e wildcat
Napisano

Na katerem ma?jem forumu si? ma?ji svet?

Wildcat,

sem na mojpes.com, na ma?ji sekciji...res pa je da sedaj, ko sem mucice "gor sprav'la" nisem ve? tako pogost ?lan...sprva sem pa nonstop visela gor, ker z ma?kami nisem imela izku?enj. Je pa siamec po karakterju kot malo crkljivo dete, cornish rex bejba je pa kar samostojna in se ne da motiti...

Pa ?e nekaj bolj?ih slikic, da prestra?imo druge, ki ne poznajo cornish rex pasme... :ouje:

post-478-1141905227.jpg

post-478-1141905365.jpg

post-478-1141905589.jpg

post-478-1141905712.jpg

Veter v laseh...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zgodba na?e wildcat
Napisano

Hojla Wildcat,

o?itno smo ljubiteljice ?ivali samo me, punce...ali pa fantki tega no?ejo priznati... <_<

Tudi jaz sem namre? imela 15 let ku?ija in bi zagotovo bila nonstop na mojpes forumu, ?e bi takrat obstajal...sedaj pa sem na ma?jem forumu imam namre? 2 mucki - siam?ka in cornish rex mucko :bravo:

Ho?ete slikice....

post-478-1141850785.jpg

post-478-1141851036.jpg

Veter v laseh...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi
Napisano

A se men sam zdi, al je tale avto?ek v ve? odtenkih - zlata, temno zlata (bronasta?), srebrna... <_<

Pa to je pravi olimpijski avto?ek :bravo::ouje: Upam da so ga dali homologizirati za take barvne odtenke... :hohoho:

Veter v laseh...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Valentinovo
Napisano

Midva z mojim najdra?jim sva se pa domenila, da bova ignorirala Valentinovo, saj je to praznik, ki so si ga izmislili predvsem trgovci (in ?e to ameri?ki), da bi prodali ve? ki?a in raznih bedarij :blink:

Itak pa je treba imet vsak dan Valentinovo, se objeti :D , pa dati ljub?ka, pa skrbeti drug za drugega...

Veter v laseh...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kazni v 2006
Napisano

Ne morem ti govort za druge, ampak po moje je to da je neprijetno ker neve? koga ma? pred sabo in zakaj ta oseba ho?e te podatke in kaj bo pol s temi podatki sploh po?ela. Lahko naleti? npr. na kak?enga sinkota od kak?nega hudega pomembne?a pol pa od aktivira o?ija pol pa o?i naredi celo pizdarijo ?e? kaj da so delali z njegovim ni? krivim sinkotom, pa ?e sine se mal namisli pa ma? sranje. Sej drga? ve?ina ljudi itak neve kaj bi s tem podatkom sej pravim se pa najde tud tak ki ti po nepotrebnem dela pol sranje.

Pa smo spet pri dokazovanju mo?i. :ne vem:

Hej :policaj: so uradna oseba in kot taki bi se morali vedno predstaviti. Saj ima ?e vsaka blagajni?arka na banki plo??ico z imenom, pa vojaki imajo ime na uniformi itd. Tako da res ne vem, kaj se tako bojijo predstaviti...?e pa ustavijo napa?nega sinka ali h?erkico, so ga pa itak naje(piiip)ali. :jupiii:

Veter v laseh...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda Letak
Napisano

Na?el sem ?e Modro mogo?e bolj zanimiva??

@David lahko pa ti jo grem z avta dol trgat srebrno imam gor na ?ipi, tale bi pasala?

Mazda 323, ali ima? mogo?e ?e tisto modro nalepko? Sem jaz interesent, samo povej kak?na modra barva je in koliko je velika in kam priporo?a?, da bi jo nalepila na mx5? :P

Veter v laseh...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kazni v 2006
Napisano

a ima? leto?nje izku?nje? :D

aja, pa re?e se "trust me". brez H-ja.

Vam jaz sporo?im, kako je s to polovi?ko....takoj ko dobim odlo?bo in polo?nico domov

:angry:

Veter v laseh...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kazni v 2006
Napisano

Mene so pa ravno danes ocolali za 30 TSIT...golazen...na izvozu iz avtoceste, ko se za?ne naselje...so se skrili v grmovje, pa hop cup vsakega ustavili, razen doma?inov, ki so verjetno vedeli, kje se skrivajo...naj raje preganjajo tiste, ki res prehitro vozijo ali pa nevarno prehitevajo. Potem so mi pa dali ?e za pihati, pa sem mu rekla, da sem vegetarijanka, pa da alkohola sploh ne pijem...ampak ne, je moral zapravljati davkopla?evalski denar za ustnik...seveda sem napihala 0.00000000000 promil (sem se bala edinole, da bi mi v ?elodcu zavrelo od sadja :hohoho:

No, in potem me gre ?e spra?evati, kam grem - a ni tole ?e malo prekora?itev pooblastil? Ali ni? ve? ne velja tisto o 50% skontu, ?e pla?a? na licu mesta?

Veter v laseh...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Maskota
Napisano

Jaz sem pa imela ?rnega plasti?nega pajka :o , mi je bingljal med vo?njo gor pa dol...pa ?e kak?en sopotnik se je v temi prestra?il ?zmeden? , ?e ni prej dobro pogledal.

Ful kul.

Veter v laseh...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.