pomoje bi lahko komot na temjneni rob gor zalepili vinjeto, saj tam se pa res tudi lepo skoz vidi...
sicer smo pa ?e lahko sre?ni da je tako, ker ko bo satelitsko bo pa prava katastrofa... po mojem bo AC kar prazna, ?e gledamo na to, koliko denarja ho?ejo met za on sprejemnik
odvisno kaki mikrokontroler bo? dal. Menim da je dober in poceni AT89C2051.Proizvajalec atmel in lahko programira? z BASCOMom. Je kar enostaven za uporabo in to?no dolo?i? kaj bo keri izhod delal. Na to zadevo sem jaz sprogramiral cel semafor.
danes videl v MS mojo ex mazdo mx3... to ni res kaj so iz nje naredili... neke nalepke po strani(samo na levi strani), nek izpuh grd, pa blokada od semaforja do semaforja...tak da sem se skoraj jokal ko sem to videl...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
samo kako pa bodo npr. oni vedeli, da ima? napravo izklopljeno in se vseeno veselo vozi? po AC?
pa ?e vedno ne vem kako bodo re?ili problem s tujci...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani