Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Potem boljše brez kaska, in s kako delno kombinacijo - divjad, stekla, luči - parking je že drag. 

Sestra na njeni cx030 parkinga ni vzela, je bil skoraj 200eur. No čez 2 meseca jo je na parkingu en fajn butnu vrata z avtom. ah ja...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Tok je amortizacije najbrz. Ja od teh 8000eur še odšteje koliko časa je bil na servisu pa je. Pa boste prišli nekje na 5-6000eur.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pametne/športne ure
Napisano

Meni je letos na morju crknila Enduro 2 ura. Vem da je bilo še par procentov na voljo, ko sem prišel z vode je bilo kaput. Ni se ne prižgala ne filala, nič. Mrk.

Stara je bila leto dni. Še dobro da Garmin ne komplicira in sem takoj dobil novo uro, spet z 2-letno garancijo, ker na servisu menda teh (ali pač vseh ur), ne odpirajo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Jaz sem na splošno tudi zadovoljen, z obrambo sploh. Z napadom malo manj, pač ne moreš it naprej, če ga ne daš..V skupinskem delu še dobiš za to kakšno točko, potem pa ne več in ga je treba dat. Tukaj smo malo podhranjeni, sicer ne vem zakaj..Šeško naj bi bil kar klasa, pa žal ni šlo. Upam, da je to samo faktor mladosti in neizkušenosti.

Prosti streli pa...slabše ne bi moglo bit :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano (urejeno)

Nisi nič zamudil :D Se bodo pa za tole še dolgo tolkli po glavi, ker jim je zelo verjetno splavala uvrstitev v osmino?

Popravljeno od SpEkTr
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jaz sem v nedeljo sel tkole:
image.thumb.png.3cb069cc8736dc806c950c37a5fd086a.png

[mention=185]Z M A J[/mention] tole lahko gres in imas bolj tko malo glavne ceste. Iz skofje loke gres proti Poljanam in naprej Gorenja Vas in Hotavlje (iz Skofje Loke do Brodov mas cesto potem gres okoli, nato 300m spet po cesti in pred ravnino gres desno do Log-a, potem pa cez Visoko skoraj cist do Hotavelj po stranski kolesarki poti). V Hotavljah gres desno na Leskovico in do smucisca Cerkno, nato pa spust v Davco in Zali log (to je pac cesta sam ni promtna). Potem pa kolesarska do Zeleznikov in potem po travniskih poteh do Skofje Loke.
Jaz pa tako

2ff23d55ae037bcd8a572bcc18664536.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.