Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Jebenti?, pa s kerih koncev ste vi, da se skoz neki sre?ujete in videvate... Banda Mazda?ka! :D

Uglavnem, da se pohvalim... Opravil prvo no?no turo v letu 2012, s kolesom, To?ko ?elo. Jebenti sm grizu kolena :) Kr mal stra?ljivo zaradi vseh tistih ?ivali, ki lomastijo po hosti, ko se tema nrdi. Pa ?e lu?ka mi je za?ela crkovat... :blink:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Lepo se sveti :bravo: ... ?e celo dve ?rki ve? se zdaj vidita na tablici :hudicek:

Ma sem mogu vsaj dve pustit, da me boste prepoznal na cesti, ?e se sre?amo. JB na koncu, najla?e si zapomnit na Jim Beam :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?el po avto na sevis. Kam, menda ?e veste. Avto dela lep? kot nov. Naredil cel krog po Ljubljanski obvoznici in se peljal do Polhovega Gradca in na To?ko ?elo. Razlika je o?itna.

JozaGulikoza in Pelko - :rispekt::rispekt::rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Z "na?mu" Simonom res ne more? kiksnit, pa mislim da je ?e cajt da ti za?ne biti 6-ka v ponos in ne sramoto ter nadlego! :danzoman::jupiii:

Sva se ?e sli?ala z njim, v pondelk grem na obisk pa da vdimo mojstra ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Evo, ?e jaz. Se po?asi pridru?ujem temu forumu malo bolj zares... :P

Danes sem ?el v akcijo in se precej poglobil v to, da najdem enega dobrega mehanika za svojo ?estko, saj sem se odlo?il narediti konec ?alabajzeriji in visokim ra?unom na uradnih servisih. Po pre?esanem Googlu in Mazda forumu, sem tudi dobil kontak in upam, da je mojster pravi. Ve? pro?am kasneje :P

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.