Haha... Poky a ti prinesem sol in poper, da bo? la?je po?rl svoje besede.
Mislim, da bolj po?tenega zaklju?ka sezone skoraj ne bi moglo biti, ?e posebej po tistem svinjskem na?rtu, ko so Ferrarija grdo ogoljufali na Japonskem.
Je pa Ferrari danes pometel z vsemi vklju?no z McLarnoma in prav rad bi zdele videl dolge frise ferrarihaterjev ?e posebej tistih, ki so se norca delali celo sezono. In your face, guys
Sicer pa sem itak razplet dirke napovedal ?e pred 14 dnevi in ?e ste upo?tevali moj nasvet ste lahko kar nekaj denarcev zaslu?ili na ?portnih stavah.
ja, ?e si opazil, samo kimi je v tej sezoni vozil "brezhibno" , vsi ostali favoriti pa so imeli tak?no li druga?no smolo
"Zovu me Grof, zakoracio sam u 40-u godinu, volim se okrenuti za dobrim autom i za dobrom ?enom (ne nu?no tim redom)" ?estitke, me pa vseeno zanima kaj bi raj?i dobr avto al fino ?ensko z dobrim avtom
laby - pametnjakovi? si kdaj bil na tekmovanju? jaz sm bla, pa vem, da je zmagu tisti, k je lovil po 10.00 uri v senci- ve? pa menda, da se s svojega lovi??a ne sme? premikati.
... da bom za isti denar kupil 2005 ali 2006, pa ?etudi bo mal slab?i, me vsaj ne bo bolelo tako, kot za tega, ki ni imel niti praskice.?e res, da nisem bogatin, ampak koraj?o mora? pa tud imet, da da? toliko za avto.marsikdo ima ke?, pa ga nima muda dat za avto, kljub temu, da ?e zna?,lahko naredi? ?e ve?.mama misli, da bom dal ke? na banko, pa kaj mi bo tam,propadu, pa nisem na banki oplemenitu v ve?, denar se mora obra?at, iz teh 30000 jih moram v potezi naredit 35000 itd.zato mi ni toliko hudo, ker sem sam sebi frajer...
...bilo je lepo, upajmo, da bo ?e lep?e.saj bo...
ziher ja, ali z drugimi besedami povedano - v tujini kupuje? ker so rabljeni poceni, pri nas pa jih drago prodaja?, pa ?e obdav?en nisi
ne bi bilo slabo, ?e bi ti uspelo pripeljati tudi kak?no M6 MPS glede na to, da jih pri nas skoraj ni
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
jaz temu pravim, da je sre?a opote?a....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani