Skoči na vsebino
Formula 1
Napisano

Haha... Poky a ti prinesem sol in poper, da bo? la?je po?rl svoje besede.

Mislim, da bolj po?tenega zaklju?ka sezone skoraj ne bi moglo biti, ?e posebej po tistem svinjskem na?rtu, ko so Ferrarija grdo ogoljufali na Japonskem.

Je pa Ferrari danes pometel z vsemi vklju?no z McLarnoma in prav rad bi zdele videl dolge frise ferrarihaterjev ?e posebej tistih, ki so se norca delali celo sezono. In your face, guys ;)

Sicer pa sem itak razplet dirke napovedal ?e pred 14 dnevi in ?e ste upo?tevali moj nasvet ste lahko kar nekaj denarcev zaslu?ili na ?portnih stavah. :ouje:

ja, ?e si opazil, samo kimi je v tej sezoni vozil "brezhibno" , vsi ostali favoriti pa so imeli tak?no li druga?no smolo

jaz temu pravim, da je sre?a opote?a....

IPB Image
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Jaz bi pa prvo??u Kimiju, iz ?rnega mulca pa ho?ejo skoraj vsi nardit super junaka, zato se mi upira.. <_<

kimi je ?e svetovni prvak, upram, da bo zdr?al do konca :bravo:
IPB Image
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

mam enga bolj?ga, sli?ala pred kratkim

pride mo? domv in

udar po miz ter

re?e:

"kdo je tle taglavn!"

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.nato prleti ena zau?nica in

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

re?e:

"a ?e vpr?at ne smem?" :hohoho:

IPB Image
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

GROF
Napisano

"Zovu me Grof, zakoracio sam u 40-u godinu, volim se okrenuti za dobrim autom i za dobrom ?enom (ne nu?no tim redom)" ?estitke, me pa vseeno zanima kaj bi raj?i dobr avto al fino ?ensko z dobrim avtom :hohoho:

IPB Image
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

glede na to, da imata z Bosom 100k km, kaj je potrebno zamenjati pri bencinarju

za bosa, kateri ima dizel me pa zanima, kdaj se stro?ijo turbine in s tem povezani dragi deli

IPB Image
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bosti
Napisano

Vse najbolj?e za rojstni dan,

da bi ti bil lep ves dana?nji dan,

pa ?e vse naslednje dni

naj se ti fajn godi!

Sre?e, :ljubezen: zdravja in veselja, Violet ti ?eli! ?ivjo! :vino:

IPB Image
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

U Dom?alah senik :hohoho: Sm tud to ?e prakticeru, samo malo bolj v naravi, ne v Dom?alah. V hotel ali motel??? A misl? da serjem dnar al kaj :D

prjavu bi se pr Big Braderju, pa bi blo use zastonj, pa ?e za glavno nagrado bi se potegoval
IPB Image
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

z350-DANDO-prodan
Napisano

... da bom za isti denar kupil 2005 ali 2006, pa ?etudi bo mal slab?i, me vsaj ne bo bolelo tako, kot za tega, ki ni imel niti praskice.?e res, da nisem bogatin, ampak koraj?o mora? pa tud imet, da da? toliko za avto.marsikdo ima ke?, pa ga nima muda dat za avto, kljub temu, da ?e zna?,lahko naredi? ?e ve?.mama misli, da bom dal ke? na banko, pa kaj mi bo tam,propadu, pa nisem na banki oplemenitu v ve?, denar se mora obra?at, iz teh 30000 jih moram v potezi naredit 35000 itd.zato mi ni toliko hudo, ker sem sam sebi frajer...

...bilo je lepo, upajmo, da bo ?e lep?e.saj bo...

ziher ja, ali z drugimi besedami povedano - v tujini kupuje? ker so rabljeni poceni, pri nas pa jih drago prodaja?, pa ?e obdav?en nisi

ne bi bilo slabo, ?e bi ti uspelo pripeljati tudi kak?no M6 MPS glede na to, da jih pri nas skoraj ni

IPB Image
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.