Ena mala opomba... v kategoriji Service book bi prav pri?la mo?nost izbire razvr??anja vpisov glede na datum/prevo?ene km/stro?ek... Vem, bi morali prevo?eni km in datumi podati enako razvrstitev, ampak tako kot v mojem primeru, ko si vse stvari zapi?em s kilometri, mi sedaj datumska razvrtitev ne ugaja.
Zanimiva zadevca V?e? mi je, da je zdru?eno ve? stvari (poraba goriva, servisi,...) kot raz?irjena servisna knjiga (sploh za tiste, ki je nimamo ), kasneje pa kot spomin na avto, ki si ga imel.
Edino deljenje informacij o stanju avta in njegovih predelavah je morda za premislit (seveda vsak posameznik za sebe), saj bodo druga?e lahko kasneje policisti samo hodili po parkiri??u in ?ekirali kaj ima kdo narejeno. Nekatere stvari pa? gredo mimo hmologacije
Dolgo casa je moja fka popila dobrih enajst litrov...sumil sem lambda sondi, ju zamenjal ampak komaj pred casom resetiral racunalnik. Rezultat je zadnji tank poraba 9,6
Nasvet...hmmmm... en ?istilec je ve? kot dovolj. Pol?ki? Kaka?ne? One mi?kene? Tisti se razmno?ujejo ZELO hitro, tako da bo? potreboval potem helence ali pa ?inkljo (zanimiva ribica, ki pa precej zrase in jo je humano potem dati nekomu ki ima ve?ji akvarij). ?e se bodo delale alge so primerni pritlikavi prisesniki (tudi zanimiva ribica, ampak jih precej pogine ob menjavi okolja), mislim da je priporo?jivo imet enega na 10l.
Priporo?am branje forumov akvaristike, tam se vse najde. Sploh na za?etku da ugotovi? kako pripravit vodo, kje imeti akvarij zaradi svetlobe (preve? son?ne svetlobe-zelene alge, premalo-rjave alge,...). V glavnem u?ivajte/naj u?iva v spoznavanju akvaristike
Vsa ?ast Pepo Jaz sem moji zrihtal 60l pred ?asom in mi je skoraj ?al...povsem obsedena (kar me ne moti, naj ima veselje), ampak dela, dela je pa ?ist preve?. Zato pa zdaj na?rtujeva nekaj ve?jega da bo manj dela
?e ima? ?e kak?ne slike bi mi jih lahko poslal na mail? (pa3k.zorman@gmail.com)
Strela, 60l je po moje idealno za za?etek. Dela se navadi? in ?e je veselje, ni? ni prete?ko ...pa ?e lepo po?ivi prostor in obenem pomirja.
Meni so po eurotaxu najprej ocenili na 600? al nekaj takega, seveda s primerjavo avtomobilov, ki se prodajajo ker teh starih avtov nimajo v sistemu tako kot novej?e (nekaj v tem smislu ). Primerjali so seveda z 2.0 ker 2.5 ni bilo nobene na mobile.de in teh straneh, ki jih uporabljajo. Zato sem s pomo?jo iz vodstva Porsche MB malo pritisnil na zavarovalnico, ?e? da je motor homologiran in mora biti vse ?rno na belem, ne pa kar tako, bla bla bla... in smo pri?li potem na 1000 ? seveda ti pa zavarovalnica da milo??ino od te vrednosti
Deeyan, najbolj?e jo bo? zavaroval ?e jo porihta? in shrani? v gara?o za prilo?nostne vo?nje
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
DBest grem kr za mojo prera?unat da vidim kje sem s stro?ki na mesec Ass for gas
PS: Zavarovanje je verjetno brez popustov (oz. nekaj malega)?
PS2: Jaz sem na 120?/mesec (zav. -50). Pa bi bilo verjetno bolj lu?tno z rexico...dovolj za tistih 50 ? razlike
Povezava za deljenje
Deli na druge strani