Skoči na vsebino
Google+
Napisano

nevem ?emu vsa fobija pred spletnimi omre?ji... ala .. zaklinjanje dolo?ene osebe, da nikoli ne bo imela facebook profila. FB je orodje. Kot kladivo.. lahko ga uporablja? za kaj dobrega ali slabega - npr za zabit ?ebelj .. al pa za razbit ?ipo na ajvarjevem sakerju :harhar:.

Jaz npr ?ivim po diagonali slovenije od rojstnega kraja ( ?e dobra 3 leta). S FB ohranjam precej pristne stike s kolegi doma, s kolegi s faksa in s sedaj?njimi kolegi. Na teko?em sem o koncertih in podobno. Nikoli nisem igral igric na FB ali ga kako druga?e zlorabljal.

Imam tudi profil na google+.. Stvar je precej podobna FB... oz. kot bi tajci rekli.. same same, but different. jaz ga uporabljam za bolj resne stvari - npr s kolegi bolj resne debate ( politika, ateizem, razni meme-ji).

Sem pa vseeno skepti?en glede vna?anja osebnih podatkov v ta omre?ja. Videvam tudi, da ljudje javno vpisujejo telefonske ?tevilke ( in se nato ?udijo reklamnim sms-om), gor obe?ajo slike otrok ipd. Vseeno je potrebno imeti malo pameti za ohranjanje zasebnosti.

?e ho?ete videti zlorabo FB in neumnosti, ki se tam dogajajo.. v?asih preglejte to stran .. smeh zagotovljen :)

http://failbook.failblog.org/

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

To sem prebral na A.com (tema o distan?nikih za kolesa)

GT500 je napisal/-a:Jst mam pa eno vpra?anje glede teh distan?nikov, in sicer v ?em je poanta le teh (?emu slu?ijo) in koliko se to pozna (?e se) pri voznih lastnostih? hvala za odgovore!

lp, GT500

Mad je napisal/-a:

... Distan?nik pove?a medkolesno razdaljo in z tem spusti za nekaj mm te?i??e avtomobilu in pove?a stabilnost zaradi ?ir?ih to?k naslona sil v ovinku . Distan?nik ?e je pravilno narejen izbolj?a lego vozila toliko, da ?e se nanje navadi? in jih da? nekega dne dol bo? avto pri istih hitrostih (divjanje) skozi ovinke kjer je ?lo prej O.K. - sedaj razbil ... Obstajajo vse do 50 mm na kolo (Porsche) priporo?ljivi so povsod, le da nekateri avtomobili to ob?utijo pri voznih lastnostih in pri okvarah podvozja bolj drugi manj ... Vozila z mo?no povezano izvedbo podvozja WV Audi BMW Mercedes brez problemov prenesejo 25-30 mm distan?nik, kjer pa prema spredaj ni povezana (vise?e izvedbe) - Mazda 121 Yugo Kia Pride in podobni starej?i avtomobili je ne priporo?ajo ker zaradi obremenitve, ki nastane pri distan?nikih trpi varnost ... tudi pri mo?nej?ih vozilih se ?ivljenska doba silent blokov in kon?nikov precej skraj?a jo pa ob?utek stabilnosti v vozilu opravi?i - vozne lastnosti se nenormalno izbolj?ajo ...

:vskalo::vskalo:

?e je to uni Mad z Obale .. potem je ta post ?ista zajebancija..

Mujo i Haso stanovali u istoj zgradi.

Jednog dana Mujo zovne policiju i ka?e:

- "Molim vas to nema smisla. Haso me odozgo popi?o, a ?ini mi se da on

i nema neke papire za ovaj stan."

I odu policajci kod Hase i ka?u mu:

- "Ma bolan Haso ?ta to radi?, ?to pi?a? po ?ovjeku", i tra?e mu papire za stan.

A Haso izvadi po 100 eura, dade policajcima i obeća da neće vi?e.

Silaze policajci a Mujo ih pita ?ta je bilo. Ka?u policajci:

- "E moj Mujo, kakve on papire ima, da te posro ne bi mu ni?ta mogli."

:policaj:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

na UK ebay ne morem dostopati v slu?bi. ?e je link ga lahko odprem v google prevajalniku ampak pol ko ho?e? dalje pa za?teka.

No probleme mam v vsemi UK stranmi. A obstaja kaka aplikacija v kateri bi lahko obpiral?

imate mogo?e blokirano to stran? oz. vse strani s kon?nico .co.uk? vpra?aj va?ega administratorja... poizkusi? lahko preko kakega free proxija..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Pride, se zaleti potegne ro?no in gre... Sploh ne pogleda... In ja ne zmi?ljujem si da je velika meter petdeset in je bila blont <_<

Objavljena slika

direkt v sredino je dobila kol ... if you know what I mean ;). Zgleda da ga njeni senzor?ki niso zaznali in jo je presenetil :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

U?eri me je na Vransko summer night dobra ma?ka plenila (kolega Dragec je komentiru - matr kako telo, huhu)! :jupiii:

a ji je ratalo al je na zajebanca naletela? :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Podobno zgodbico kot s smu?arjem na stopni??u sem tudi jaz sli?al pred nekaj leti. Spodnja zgodba naj bi bila resni?na, ker kolegica pozna fanta, ki se mu je to zgodilo. Imena ne vem, je pa fant iz okolice postojne.

Ta tip je potaplja? .. in se je nekaj dni potapljal na gardskem jezeru. Zadnji dan je ?el ?e na un idrive-in zoo, ki ga tudi imajo tam. Safari - something. Uglavnem.. Tam ko se vozi? mimo nosorogov je on malo ?el iz avtomobila in slikal nosoroga... le-ta pa se za njim zalaufa.. med begom pred nosorogom izgubi o?ala, vendar vseeno nekako ute?e. Problem je v tem, da ima veliko dioptrijo, on pa ima pred seboj vo?njo do doma (postojne). Spomnil se je, da ima masko za potapljanje, ki ima ?ipico z dioptrijo ( ker o?al pod masko ne mora imeti ).. In on se tako z masko nato odpelje domov. Vse v redu in prav, nakar ga takoj za slovensko mejo ustavijo policaji... Predstavljajte si nato policaja, ki mu tip za volanom, z masko za potapljanje na glavi nekaj razlaga, da ga je nosorog lovil... :vesel::vesel: za crknt, majkemi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.