Sm na hitr pre?ekiru posnetke in zgleda res po?teno Raj pa ne gledam preve? v detajle, ker me sam ?e bol ?iv?nega dela, da ?e nimam sestavlenga avta. Gremo pa magar enkrat skupaj pol ko bo
"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Sm imel mal bol zakomplicirano situacijo, ker nism rezident banke pri kateri mam predpla?ni?ko viso. Bil je manj?i glavobol, ampak se je zrihtal in zadeva dela. Provizija je tudi ko kupuje?, ?e ne drugje pa pri menjavi valute.
?e bojo kaj manj?e provizije pol kul, druga? pa naj se grejo nekam..?e za paypal sm bil trikrat na banki zarad verifikacije in linkanja kartice s pp ra?unom.
Da ti ne govorim kaksno marzo imajo nasi prodajalci avtodelov. Mikro jermen sem za svoj avto dobil za 15 ? znamke bosch ali contitech pri nas pa za isti mikrojermen hocejo 35?. Isto se je zgodilo ko sem kupoval sprednjo vzmet sem jo dobil za 30? (KYB ali monroe) pri nas so pa hotl 75?! Gre za popolnoma identicne dele: ista znamka, iste karaktaristike, iste kataloske stevilke itd. in prav tako imam 2 leti pisno garancijo.
Imajo zdj kak?ne nove radarje, da te je sploh lahko zmeril? Sicer pa ?e dobro da sm pogledal kje to?no je ta sprememba, ob?asno grem tud sam tam in bo to o?itno res zahrbtna inkasantska sekcija
Aja pa nekaj podobnega je po novem tudi na Zbiljah, kjer so po prenovi umaknili table za omejitev in je sedaj vse 'naselje'
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Danes podpisal kupoprodajno pogodbo in vplačal papigo za hišo
Končno bosta garaža in dvorišče taka kot se spodobi.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani