Ja Ryzen 5 7600X sem neki že gledal ja, ali je bolje dat več € za Ryzen 7 7800X3d?
AMDjevi cpuji so v gamingu baje trenutno hitrejši od Intelovih, čeprav sem do sedaj imel skor vedno Intela. Ekrat daljnih let sem imel K6-2 266mhz pa sem bil razočaran.
Za projekt Pametna hiša bi rad nabavil kak touchscreen zaslon, najraje velikosti 82col, da je kompatibilno z android boxom/stickom na katerem bo laufal Home Assistant client. Najlažja varianta bi bila tablica, vendar večje od 15com nisem zasledil, to pa je premajhno.
Našel sem sicer touchscreen monitorje 22/24col ki bi pogojno bili vredu, vendar nevem ali to deluje z androidom.
Ima kdo izkušnje z touchscreeni in android sistemom??
Verjetno na Coaxu, ker pri optiki načeloma hitrosti štimajo.
Jaz imam T-2 optiko in s hitrostmi nikoli ni bilo težav, komp mam prek kabla povezano na svoj ruter Tp-link AX-73, od deklarirane hitrosto 1000/200, dobim ven 909/200.
Še s telefonom preko wifija dobim dobrih 666/200.
Tudi pred leti ko sem imel telekomovo optiko so hitrosti vedno štimale.
Jaz imam že 4leta kitajske LED za dnevne luči in je best upgrade ever na 2.gen M6.
Mam pa dvojne led žarnice, ki svetijo belo in rumeno, normalno se vklopijo dnevne bele, ko dam žmigavec pa se preklopijo na rumeno barvo. Ko se zmrači pa se avtomatsko preklopijo na xenonke.
Podobne dvojne led sem dal tudi za vzvratne luči-meglenke, tako da imam levo in desno meglenko in rikverc luč.😎
Izgleda mi pa boljše kot originalne dnevne luči na 2.gen.
Hja, v MotoGP so vsi Egoisti, v bistvu na takšnem nivoju moraš bit egoist.
Čeprav je Enea s tem prehitevanjem ogrožal Pecota in njegovo zmago v prvrenstvu, ga po eni strani razumem, kot novinec ima željo se dokazat in pridirkat čimveč zmag, to je itak želja vseh dirkačev, konec koncev štejejo samo zmage. Sem prepričan da nobeden od dirkačev v Moto GP ne bo nobenemu kartako podaril zmage.
Je pa res da iz stališča Ducatija bi se moral bolj brzdat, ampak gledalci hočemo napete dirke in ne vnaprej dogovorjenih zmagovalcev
Peco je odvozil odlično dirko, brez napak, ni nič taktiziral in ni se pustil vrč iz ritma kljub prehitevanju Enee. Zaslužena zmaga in zaslužen "prvak"
Qurtararo se je pravtako odlično peljal, glede na podhranjenost Yamahe in zlomljen prst, več enostavno ni mogel naredit.
Drugo leto bo Bastanini nevaren, pravtako pričakujem Marquezov povratek, tako da naslednje leto se bodo za prvenstvo borili štirje zelo močni dirkači.
Bagnaia je odpeljal dirko brez napak, tudi vse napade Marqueza je uspešno odbil in se ni pustil vreč iz svojega ritma.
Uspelo mu celo kontra in je prisilil Marqueza v napako.
Razočaranje je bil Quartararo nvm, kaj mu je šlo narobe, videlo se je da se bori ampak enostavno ni imel hitrosti. Ali je dobil slabe gume ali pa so kaj na nastavitvah zašuštral.
Mir pa je lepo odpeljal svojo dirko brez stresa in pobral točke.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
AMD Ryzen 7 7800X3D🤪
Samo zgleda da ga pred februarjem ne dobim (amazon.de)
2008 Mazda 6
2004 Mazda 3
Povezava za deljenje
Deli na druge strani