Pri cenejših-švohnejsih modelih,še prideš skoz z velikim imbusom +kladivo sistemom resitve...pri močnejših boš pa z kladivom zjebal še getribe,k je glava bolj zategnjena na gred...
Pol pa še strosek premontaže,k ne veš koliko te bo na koncu stalo...
Malo prebrskaj kanal okoli menjav glav,pa te bo takoj minilo...par je primerov enostsvno-hitro...kar nekaj jih je pa "živa jeba"...
Imel sem 2 tamočne Makite 486 z uničenim menjalnikom. Pri nobeni nisem mogel "odšravfat" glave z imbusom in kladivom!
Eni sem čisto polomil glavo, pri drugi pa najprej popolnoma razkopal menjalnik da sem dal del v primež in "odšravfal" glavo.
"Built in large capacity battery, long battery life, no need to replace, can automatically shut down when not in use, 3-4 seconds each time, very power saving."
Tko piše. Če zdrži eno leto bo OK za to ceno. Potem bo pa na otip temperatura 😂
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Še ena velika pohvala glede porabe bencina
Z zadnjim rezervoarjem naredil 650km. Poraba je bila 10,13 l/100km - kar je za 4.4 litrski dinozaver za moje pojme izredno malo
Povezava za deljenje
Deli na druge strani