Skoči na vsebino
Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano

Pismo, ste se pa razbombal na temo kovida na tem forumu. A ni to avto forum in ne zdravstveni? Skrajni cajt, da se uvede obvezno cepljenje za Kovid za vse, pa bomo lohk spet o avtih debatiral. K če ne, pol bom kr Škodo kupu, majke mi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zaposlim farmacevta v lekarni v Kranju
Napisano (urejeno)

Pozdravljeni vsi!

Ker ve? glav ve? ve in ste ?lani tega foruma prov fajn, sem se odlo?il, da sprobam tudi tukaj svojo sre?o. Namre?, zaradi spremembe v ekipi v moji Lekarni pri Kranjskem orlu i??em farmacevta receptarja z izku?njami. ?e kdo koga pozna, naj mu prosim omeni. Kontakt je slede?i:

Za vsako priporo?ilo ali informacijo bom hvale?en :)

LP, Janez

Popravljeno od J.J.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kako tankate
Napisano

Tankam takrat, ko pridem z lu?ko do nekje konca rezerve, to je po mojih izra?unih od pri?iga lu?ke potem ?e 30-50km. Tankam polno, ?e?rav sedaj v zadnjih mesecih sem pogosto v Avstriji in nekak prilagodim oziroma dotankam toliko, da pridem do tja in tam tankam polno, ker razlike 4-6? na tank je pa ?e nekaj, pa ?e je to 4x mese?no mam pa ?e za eno spodobno kosilo :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dobra plesna ?ola
Napisano

hej,  jaz sem kupil za rojstno dnevno darilo punci oziroma nama prej?nje leto za?etni plesni te?aj pri plesi ?oli Zvezda, lastnica je Katarina Venturini, in moram re?i, da sva bila kar lepo zadovoljna. Res ni najcenej?a, ni pa tudi 2x dra?ja kot so najcenej?e na trgu, ambient je super, vzdu?je tudi, nudijo pa ?e mariskaj, od skupnih plesov, dru?enja, zabav in tko... naj tole pogleda, jaz toplo priporo?am!

http://www.btc-city.com/trgovina/614/plesna-sola-plesna-zvezda

LP Janez

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

2 tedna redne telovadbe pa napredek wuhu :vesel:

POHVALNO!

Tudi jaz ?e en mesec redno treniram in gledam, kaj od hrane me?em vase in kaj mimo mene :)

Treba extra pohvalit enega mladega Mazda?a, ki je zelo uspel v poslovnem svetu, a to verjetno ?e veste;

http://www.moskisvet.com/clanek/kofein/spo...i-milijone.html

Zmaj, koga moram kontaktirati, da zvem, kdo tole je in kaj za boga sploh so to bitcoini?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Downsizing
Napisano

sej Mazda ma zdej svoj pristop, ki ga imenujejo right sizing :) men je tale down sizing tudi kr neki. Ok, v?asih je mel motor 3,0-4,0 v6 al pa v8 od 250-300 konj in je bulletproof, recimo bmwjev 4,0 v8, k ma 286km. Ta motor vozi? 30 let pa grejo lahko sam osnovne zadeve, na?eloma more delat. Pol pa primerjej z 2,0 biturbo motorjem, k ma lahko tudi 250-300 km. Dve turbini, po mo?nosti ?e kaka tista nizkotla?na za spodnje vrtljaje, pa elektronika pa svega i sva?ta, kar slej ko prej lahko rikne tko al pa duga?e. Poraba pa ja, ?e ima? v glavi to, da ne prtiska? non stop do 100% orpte turbine, potem nekak gre, druga?e je ?al poraba taka kot je, visoka tudi pri downsizing motorjih. Poleg tega ti prej crkne nekaj pa ma? ?e ve?ji ?morn!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.