Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

?e zdej nisi nastavu termostata?

to ni termostat :D kazalec narobe ka?e :) ne gre lepo ve? dol.... pa se mi ne da ubadat z njim :) va?n da jst vem, do kam mora priti, da je motor ogret :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

@Han?o, raj?i povej, ali si vmes dvakrat ali trikrat tankal? :harhar::P

Lepo ti je ratal, upam da ni bila ?ista relacija, ker pol to ni lih nek uspeh za dol past! :hudicek:

Relacije ni bilo NI? :) edina spremeba je 100 oktanski bencin :P tole je bil drugi kestl :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Sam prednje verjetno ne??? jao kaj mi je gre to na ?ivce da se jih ne sme...druga?e bi takoj dal komplet temnit + v podn takoj...in pol bi bla trojka huda.

Ne nimam :) skos neki serjejo iz tem zakonom :policaj:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Geniji :D

24ur :)

''Pri re?evanju so sodelovali gasilci JZZPR Maribor in PGD ?entilj. Z re?evalnim vozilom so jih odpeljali v UKC Maribor, kjer sta po?kodbam najprej podlegla enoletnik in petletnik, nato pa tudi voznik. ''

glej sporo?ilo spodaj:

''Policisti bodo zaradi suma storitve kaznivega dejanja povzro?itve prometne nesre?e iz malomarnosti zoper voznika podali kazensko ovadbo pristojnemu dr?avnemu to?ilstvu''

ne vem no :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

:D zelenka doma,zakaj jamralnik,ker je v katastrofalnem stanju :( in me caka kar nekaj dela da bo avtu spet podobna

?estike :) Po prvem maju bo? videl nekaj, kar ti bo zbudilo stare spomine :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.