Skoči na vsebino
Računalništvo
Napisano

Jaz iman in?talirano sedmico na ?tirih pc-jih in mi do zdaj dela brez vsakega problema...sem ostal pozitivno presene?en :D

Kaj imas original ali pitatske windowse?

www.gistel.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtoelektrika
Napisano

Na prej?njem avtu sem imel prednje in zadnje park senzorje od valeo-ta in so se prednji vklapljali ko si dal v rikverc in so delali ?e pribli?no eno minuto, ko si dal iz rikverca...

www.gistel.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Papagaj?
Napisano

?e ga misli? uporabljati kot mp3 player vzami raje model 9200, ker ima ve?ji in barvan ekran. Sem ga imel na prej?njem avtu in je delal super..

www.gistel.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Mater jim zavarovalni?ko vsake 3 tedne ali pa vasj vask mesec bi me nekdo obiskoval v zvezi z "novostmi" pri mojih policah ?ivljenskega zavarovanja, ko pa vpra?am od kdaj so "spremembe" pa VSI pravijo da ne vejo, ja u pi?kumater a js mam pa skoz cajt doma ?akat kdaj se bo kdo od kje prikazal in za nagrado mi pol ?e vsako stvar 3-5 povejo.

Zadnjega sem pospremil do vrat in mu lepo povedal da, ..... :angry2:

Ja pistajajo res nadle?ni tej zavarovalni agenti, potem te pokli?ejo ?e iz topshopa un dormeo in si lahko cel dan na telefonu :D

www.gistel.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Internetni ponudniki
Napisano

Jaz tudi nimam izbire, vsaj kolega dela tam, tako da ko kaj crkne pride hitro resit. Drugace ce gres po nornalni poti in klices na njihovo brezplacno stevilko, ti kr naprej govorijo da resetiraj router...T2 mi obljublja ze od leta 2001 da bodo do mene napeljali optiko, ampak sem ze pocasi obupal <_<

www.gistel.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ponudnik mobilnih storitev - katerga vzet?
Napisano

Pri meni doma, dela simobil dosti bolj?e od mobitela...kar se ti?e psketov, so vsi tam tam bolj je va?nio da si malo prera?una? koliko govori? povpre?no na mesec in si temu primerno vzame? tudi paket, da ne prepla?uje? mese?no naro?nino...raje pre?para? za :cheers:

www.gistel.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Je na??
Napisano

Je tole kdo od na?ih, s foruma? :D

post-6986-1345817969_thumb.jpg

Saj ne rabi? pogledat tablice, samo pogleda? okolico in takoj ugotovi? kje se nahaja :jupiii:

www.gistel.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazde noben no?e
Napisano

Hja no bom pa jaz povedal svoje izku?nje. Ko sem kupoval so bli vsi brihtni, ja kupi mazdo, to je ko "mercedez", ceno dr?i k klop, proda? kadarkol in podobna jajca.

Ko sem res potem kupil sem ugotovil, da mi je vzdr?evanje predrago in poraba previsoka zaradi DPF in EGR. Stari foruma?i se ?e kaj spomnijo. Dal sem jo na avtonet po realni ceni, ni bila najdra?ja niti najcenej?a na avtonetu. Klicala sta 2 ali trije, do ogleda ni pri?lo. To je bilo leta 2009.

Lani ponovno oglas ker sem se hotel ogniti velikega servisa. Spet isto, avto je bil nastavljan na zlato sredino, kljub temu, da je imel v danem izboru najve? opreme in najmanj km. Bil je en klic.

Seveda, ko avtu pade cena pod 5 k, je s prodajo la?je. Ko se pa govori o 10 k ali ve? je pa druga zgodba. Zato je tudi Labi svojo z lahkoto prodal. Seveda bi jo tudi jaz lahko, ?e bi ?el za jur?ka ali 2 pod realno tr?no vrednost, ki bi bila primerljiva za naborom na avtonetu. ?eprav ima spet najmanj prevo?enga glede na letnik.

Se pravi da je treba po?akat da je dovolj stara, potem pa se jo da prodat. O?itno. Res pa je model ravno najbolj nehvale?en, star model tik pred menjavo.

Najve?ja ?alost pa je to, da je ena grdoba od octavie, primerjalno po letniku ve? vredna od mazdice.

Sem vse povedal?

Ja povedal si vse...najbolj mi je bil vsec zadnjivodlomek z octavio :jupiii:

Tudi nemski avto nad 10k euro tezko prodas, ljudje nimajo denarja, lizinga pa ne dobis tak lahko kot pred leti...mislim da je v t razlog

www.gistel.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazde noben no?e
Napisano

Mazda je v bistvu avto, ki jo kupujejo ljudje na dolgi rok, se pravi da jo kupijo za veliko ve? kot 5-7 let...potem pa po novo.

NE tako kot VAG, ki se ga naveli?a? po treh letih :cheers:

Se strinjam s tabo, sem imel passata in a4 in sem se obeh navelical po dobrem letu....mazdo imam ze tri leta in ceprav je ze stara, mi je vedno vecji uzitek v njej, ker je avto z duso :D

www.gistel.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ceremonije so grozne, a kar je najhuje trpi denarnica! :blush::aaaaa::cheers:

?e najhuj?e je to, da se poro?i brat od biv?e...uff spet gledat biv?o ta??o in biv?o punco...ne bojo mi lahke -_-

www.gistel.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ugani kaj je na sliki...
Napisano

Kje je to?Danes zjutraj :danzoman:

Objavljena slika

Jaz pas gledam kdo se mi sprehaja nad hi?o :D

Drugi? pristani dol na pivo :D

haha...?e mojo ?katlico si slikal na dvori??u, zdaj vsaj vidim kako zgleda iz zraka :D

www.gistel.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

To ?e ne, sm pa skor prepri?an da si soseda misli, da sm ?ez les al pa da je vsaj neki narobe z mano..

Zadnje 2-3 tedne jo namre? redno sre?ujem skoraj vsako jutro med 6 in pol 7 zutri, ko se vra?am s ?ihta ona pa sprehaja psa ob glavni cesti oble?ena ko eskimo v najhuj?em mrazu, js pa brez strehe in z nasme?kom mim priletim :zvizga::danzoman:

Je prej ona ?ez les, da se ji da ob tistih urah psa ?etat :D

www.gistel.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Re?evanje podatkov z diska
Napisano

boot sector je na?el. na?el je tudi v 3PM vse kar je ta disk imel na sebi od kar je pri?el s ?tacune, in seveda :vskalo::vskalo::vskalo: je sedaj na drugem disku premalo placa in moram dodat nov disk in jovo na novo....zgleda da bo ?lo

Upam da bo? res re?il. :)

www.gistel.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Re?evanje podatkov z diska
Napisano

Si v nedeljo doma ko gremo domov? Grem v bistvu mimo

Sorry ma sem komaj zdaj vidu sporo?ilo :blush:

Po moje si dobil virus in ti je zbrsal boot sector...kaj bo? zdaj naredil?

www.gistel.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.