Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Sj ne vem menjat mobilnega operaterja al pa se zjokat: nesem telefon ?e ?etrti? na servis in tako uradni osebni rekord podiram brez telefona, ki ga lepo pla?al ve? kot 2-3mesece :vskalo::vskalo::vskalo::vskalo:

Neuradno sem se pogovarjal z poobla??enim serviserjem na bratislavski 7 in mi je rekel, da telefon oz kako drugo napravo zamenjajo ?ele ko jo ?esti? dobijo na servis
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Smo ugotovili da je to ubistvu predroj in se bo zadeva ?ele za?ela razvijat.Je pri?el lokalni ?ebelar in rekel, da jih bi z veseljem vzel, pa so ?al pregloboko v hi?i, hodijo pa notr ?ez neko miniaturno luknjo, tko da je edina opcija ?veplo in za?asna selitev, ker bo zaradi kontaminacije potrebno nekaj dni luftati stanovanje.

Razen ?e ti res uspe kak?no drugo idejo dobit Slivka?

Mo?an industriski sesalec potem pa za?asna re?itev z purpenom za??itit luknje. ?e rabi? pokli?i.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Saj pravim :) ja jeba vsa voda sla ven?

Na sre?o v zgornjem nadstropju, tako da je steklo samo kar je bilo v radiatorju in ob hitri reakciji zaprtja ventilov in izklju?itve ogrevalne vode na toplotni, sanitarna voda se pa greje. Bo pa? do jutri mraz, ko pride mojster in?talater.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

enkratna izku?nja z mizarjem
Napisano

Ta mojster ne bo ve? delal zame, sem pa se odlo?il da mu naredim reklamo.

Hja pogodba gor al dol k enkat se za?ne tkole jexxx pol raj nimam ni? ve? s takmu ?lovekom. Pa naj ga grem prost da mi nardi pa mi bo ?lampast nardi? Ne hvala, pa ?e mi jutr pride montirar ga na?enem od hi?e, k se mi enkrat ?lovek zameri je konc.

Ukopko ne ni, sm dal dovolj podatkov pa pogugla? o kom se gre. K ravno direkt nemorem napisat.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

enkratna izku?nja z mizarjem
Napisano

Moram pohvaliti mojega soimenjaka iz ?marje-Sapa mojstra mizarja.

Bila sva zmenjena za izdelavo in monta?o kuhinje konca novembra 2014, vse to pa sva se zmenila ?e v sredini septembra istega leta. Ko se je pribli?eval omenjeni ?as se mi je mizar za?el izmikati in mi ni odgovarjal na telefonske klice. Poslal mi je eno sporo?ilo SMS iz druge telefonske ?tevilke, da je slu?beno v Frankfurtu in da pride nazaj v ponedeljek. Seveda sem ga sku?al priklicati, a ga nikakor nisem dobil na telefon. Nato sem se odlo?il da ga obi??em na njegovem domu, kjer ima tudi delavnico, a ga po ve?kratnih poizkusih nisem dobil. Nakar se mi je posre?ilo in sem ga prestregel pred delavnico, datum pa je bil ?e 15.12. se pravi kuhinja bi ?e morala biti narejena in zmontirana. Mojster je bil najprej presene?en nato pa je izustil, da ga je kmalu po tistem, ko mi je poslal ponudbo klical nek mo?akar in ga je vpra?al ?e bo zame delal kuhinjo in ga nato napadel, da tako nizke ponudbe ne more dati, da se to ne spodobi in nevem kaj ?e. In nato je odstopil od izdelave kuhinje.

Jaz nisem nikomur posredoval njegove ponudbe in ne vem kako naj bi pri?lo do tega, se mi pa dozdeva, da gre za nek cenen in za lase privle?en izgovor. Ali ima preve? naro?il in ne more narediti vsega ali je dal prenizko ponudbo in ne pride ?ez z materialom in delom ali ali ali?

Vem samo, da sva se z mizarjem zmenila za kuhinjo in datum monta?e, on pa je eno stransko odstopil od dogovora in me o tem ni obvestil ni?, jaz pa sem s tem izgubil ?tiri mesece in pa pridobil nekaj sivih las, najbolj me pa boli, da moram odpovedat ve?erjo za silvestrovo, katero sem obljubil vsem, kateri so mi pomagali pri izdelavi stanovanja in mojim najdra?jim.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Prleti stara mama skoz okno v ?upni??e v ?entrupertu, ?ist sku?trana in zvezana s ketnam.Pa jo vpra?a ?upnik: "A ste u redu mamca?""Ne vem, mende sm," mu re?e."A vs kej boli," spet vpra?a ?upnik."Ne vem, se mi zdi da ne.""Mamca, kdo pa ste sploh vi?""Ne vem.""A se sploh kej spomnete??""Ja, ringl?pila u Mokrunugi."

Haha od kje pa teb tale?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Tole fotko mi je poslal kolega na e-po?to, z vpra?anjem naj povem kje na fotki je konj in koliko jih vidim?  :aaaaa:

Ni konjev, so samo dve mule no razen ?e se mo?akar ?teje za konja.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Enkraten dan. Najprej na ?ihtu gu?va za znort, potem mislim da je banka odprta do 18, pa je sam do 17, za piko na i pa ?e kuplunga gre pri sodelavcu k me je u Kranj pelu... Enkraten dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Stellca
Napisano

Po vsem tem, kar sem prebral se mi resno dozdeva, da ima? ti te te?ave, ne pa ta tvoj prijatel.

Dej se z o?ijem pa mamico malo pogovori, saj vidim da ima? precej?ne probleme in seveda sklepam, da nisi starej?i od 16 let.

?e pa slu?ajno ?ivim v zmoti, da ni? od zgoraj na?tetega ni res, me pa le opomni, da ti pomagamo dobiti strokovno pomo?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Nj gre nekam use. Pred cajtom sm kupu druga vrata prtlja?nika seveda v dobri veri, da je vse ok. No danes se pa spravim zmontirat to zadevo. Use premontiram iz stare na nov prtlja?nik se zsam matram, da spravim staro dol in novo gor, lepo pr?ravfam in ho?em zapret. In lej ga zlomka, spodnji del havbe je dva venti previsok, na cviklnu tudi previsok... Dobro pregledam in za?nem poa?ati, da je bila havda zbita. Nej gre u kxxxx..

Po 4 urahbdela sem lahko ponoviil vajo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

autoCAD
Napisano

Bom malo bolj podrobno opisal problem. Ri?em stre?no konstrukcijo, po doma?e povedano drvarnico in problem nastane ko ho?em izrisat ?op. Zato me zanima kako bi se dalo to re?it oz izrisat.

Ho?em pa iz ?isto preprostega razloga, ko bom delal to drvarnico da imam na?rte pred seboj in naredim vse kot je treba.

Do sedaj sem vezal bolj po doma?e (pokojni mojster bi rekel pu tastarem), sedaj pa bi enkrat za spremembo rad to izrisal in izdelal do potankosti.

Prilagam slike

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

autoCAD
Napisano

Pozdravljeni.

Rabil bi manj?o pomo?. Zadeva je taka, da znam z avtocadom risati v 2D, 3D pa je zame uganka.

Namre? za dosedanje potrebe mi je 2D zadostvovalo, sedaj pa probavam izrisati nek bolj zakompliciran objekt mi ta funkcija manjka, saj nemorem dobiti vseh mer katere rabim in tukaj bi mi pa prav pri?la ta ve??ina 3D.

Hvala za informacije

Lep pozdrav

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Cao

Pozabil se pohvaliti, da sem sel drugic na pregled za vozno/izpit na URI Soco in ga opravil, dobil zdravnisko spricevalo, sicer so na levo stran se prisotne nekatere pomanjkljivosti, ki pa pravijo da ne bodo vplivale na voznjo avtomobila, tako rekoc sem zdravstveno sposoben voziti do 80leta :jupiii::jupiii:

LP

bravo, to je pa lepo darilo za konec leta :jupiii:

sedaj pa le po pameti :pepsi:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.