Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano
pred 10 urami je Janez007 napisal:

Dosti smo si sami krivi. Ker eni sistem izkoriščajo (goljufajo), so se zavarovalnice morale zaščititi in zaradi tega trpijo tudi tisti, ki bi bili do odškodnine res upravičeni.

Saj podobno je na drugih področjih ... zato je samo vprašanje časa, ko bodo primorani na tehničnih preverjati prisotnost DPF filtrov in meriti izpuste - seveda bo to vsem podražilo storitev tehničnega pregleda. In na koga se bomo jezili? Verjetno na vlado, ki bo sprejela tak ukrep, čeprav ga bodo povzročili nekateri lastniki, ki izigravajo jasna pravila ... 

Ne sam DPF, ampak tudi konjiče... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 11 urami je dvorjan napisal:

Povej mu, da bo naslednji dopis dobil od odvetnika in se bo šel zagovarjat k šefu.

Nič si ni mogel oškodovanec. POŠTENEGA CENILCA NI!!! 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

...ja, ko ti cenilec ob požaru ostrešja reče, da je tram še 30% dober...6 metrov dolg, na sredini pa 4 metra ožgan, da se komaj skupaj drži... Taka cela streha za cenilca 30% dobra. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 4 urami je Jaka32 napisal:

Mi zna kdo pomagati...

Prestavil sem se iz A1 na Telekom, sedaj pa mi pri klicateljih ne kaze vec imena in priimka iz imenika, pac pa samo stevilke, ki se zacnejo s +386 31 ... v imeniku imam shranjeno 031 ...

Zanimiv poseg v telefon, bi rekel...

Mimogrede...zakaj si menjal? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 10 urami je Janez007 napisal:

Verjetno mazdina toleranca, podobno kot pri debelini laka avtomobilov. 😃

Ena je Dino varjanta 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pizza
Napisano

Ha ha ha. 

Ko jaz pečem pico v krušni peči, mi jo ni treba obračat, ker je peč tako velika, da imam žerjavico okoli pice... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pizza
Napisano

Imamo podobno peč...pice treba obračat not...ne na glavo, ampak v smeri urinega kazalca... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Lej, to mi je tam zaposlen povedal.

Lahko pa merkator kartico za pike daš v prometno, pa 1500€ zram...boš sigurno naredu pregled... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Bom tu napisal....

Za vozila od letnika 21 naprej se na tehničnih pregledih vozilo priključi na računalnik na OBD in se pogleda poraba goriva in kilometri. Nič drugega. Lahko polno napak... 

List tehničnega pregleda mora biti v tovornjaku in avtobusu. V osebnem avtu ni obvezno, je pa priporočljivo. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.