Fantje, edino Sony izstopa po kvaliteti, kolega je serviser 30 let in še vedno priporoča, če ne drugega zaradi dobave rez.delov v primeru okvar, katere so zelo redke.
OK hvala. In kako pa si odstranil kamen? Si strgal z nečem al kladivce?
Pa imaš težave, da ti ne greje? Sklepam da če imaš T.Č. ti grelec samo dogreva oz. sanitira? Pri takem režimu obratovanja se okrog grelca ne bo nabralo kaj veliko kamna.
Še ena opomba: ti imaš grelec na sredini, sodeč iz fotografije, tako, da če že, preveri tam ali je morebiti kaj kamna.
odviješ prirobnico, odstraniš pokrov, meni se tesnilo ni utrgalo, tako da sem pustil enakega. Delovni tlak je do 2 bara, tako da ne bi smelo biti hudobije tudi če pustiš staro tesnilo - serviser ti ga bo zamenjal, logično.
Noter pa ja: po približno 10 letih uporabe, sem recimo iz grelcev odstranil približno 2 kg kamna.
Najbolj se nasmejem, ko omenijo "pametna omrežja". Ja res jih imamo. Posebno pamentne števce. Vedno več problemov imamo prav z pametnimi števci z neodzivnostjo daljinskega prenosa. Motnje v omrežju, slabi plc signali, .... iskanje motenj v hišah, kakšni napajalci to povzročajo,.... in še in še....
no, zame 220.000 km ni preveč. Lastnik pa potrebuje manjši avto, tega je dobil od staršev. Kar sem naštel ni nastalo v enem letu, ampak skozi celotno obdobje. Sam bi npr. v 6 letu ko sem podrsal, popravil udrtino na vratih, 8. leto ko sem nasedel na pločnik, dobil kako rabljeno podlogo. Isto bi naredil za vse ostalo.
Ne, ne bo prišla. Kar je vredu na avtu za 4900€ je 1. lastnik in realni kilometri. Če pa se sprehodiš naokrog, ugotoviš da lahko daš na njega 1000€ ali več. Razne praske, ki so normalne z leti bi še pogojno toleriral, en udarec na zadnjih desnih vratih pa ni, bi bil kar zdrel za popravilo, ampak če lastnika ne to ne briga, ti pove o njegovem značaju, da ne govorimo o plastikah spodaj, lahko rečem da jih držijo vezice skupaj. Oprema avta je osnovna, senzorjev zadaj ni, na zadnjih vratih manjka enhih 5cm2 barve, žarometa totalno zamegljena, steklo meglenke spodaj počeno..
Sej vem, sem lahko preveč zahteven glede na starost, ampak če je bil moj kot iz trgovine pri skoraj 310.000 km, se bo pa ja dobil še kak tak resen prodajalec, ki skrbi za avtomobil kot jaz?
g. je lastnik od 9.3.2020, od takrat ima njegove kilometre, mislim da še sam ne ve da je kupil avto s takimi km. Ne, nikakor ne grem gledat ta avto. Imam enega iz Kopra kateri je 1. lastnik s servisno knjižico, servisiran v Kopru..
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Fantje, edino Sony izstopa po kvaliteti, kolega je serviser 30 let in še vedno priporoča, če ne drugega zaradi dobave rez.delov v primeru okvar, katere so zelo redke.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani