Skoči na vsebino
Petarde
Napisano

?e ho?e? bit ob kake prste al ob sluh se poigraj s ?istim kisikom in acetilenom!

Ubistvu z me?anico ki se uporablja za plamensko varenje ali ?aganje! ;)

V 80litrsko vre?o in bo? poleg cele vasi, ?e kak?nega :policaj: na noge spravu :)

Pa pazi kako in kje bo? pri?igal to zadevo, ker vseka ko pr norcih in udarni val je tudi strupen (pazi na ?ipe) :)

lp

"It is not necessary to change. Survival is not mandatory."
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gripa
Napisano

Boss, lepo napisano! edit: in tudi presledki med vrsticam niso za brezveze :)

Alex, ja ?e najmanj pa lahko verjamemo politikom in teh podobnim opranim ovcam :angry2:

?e ?e koga zanima kaj od gripe si pa lahko ogleda intervju na hrva?ki tv z Jane Burgemeister (nekateri ste gotovo ?e sli?ali za njo, nekateri pa mogo?e ?e ne..), kar malce stra?ljivo, ampak se mi zdi da kar lepo povedano...Naj pa vsak s svojo glavo razmisli, sej jo imamo za to ane? ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Glede alternativnih virov nisem kaj preve? stru?ko, tako da bom raje tiho da nem kak?nih bu? strelju :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gripa
Napisano

Pa bo spet treba nov cepiv pogruntat.. Zgleda ?e niso dojel da ve?ino folka ne verjame ve? v take fore, ali se pa pa? motim :)

Ali sem toliko nerazgledan al je "...bolniki s kroni?no gripo...", kroni?na gripa spet nekaj novga?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Pa da ?e jaz eno temo podam, kot vidim se te kosti ?e ni glodalo v zadnjih dneh, ko se v copenhagnu na veliko "re?uje" svet...

Pa me zanima va?e mnenje?

Je vse skupaj en nateg, ali smo res tako prispevali k globalnem segrevanju, ?eprav iz nekaterih podatkov temperature padajo ?e zadnjih 10let? V mislih imam tiste maile ki so u?li iz univerze, ipd...

Pa ?e en video: intervju gospodi?ne iz grinpisa

lp ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

POMO?... Kaj nardit?
Napisano

po?lje? jo na mimovrste...ko grafo dobijo jo pa po?ljejo na accord kater je uvoznik za leadteka ?e se ne motim...in naj se potem oni drkajo z njo...za ziher pa magari se sprintaj te screenshote ali pa na en cd prilo?i, zraven pa ?e kar se da podrobno opi?i te?ave in kdaj se to dogaja (sestavi? en lep dopis pa je)....ponavadi ni blo problemov pri accordu, so ?e skorej vse zamenjal..

pa velik uspeha

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kake paciente mamo na cestah
Napisano

men se pa zdi da je ta frajer le sanjal to prekrasno zgodbico...

se mi pa zdi ?udn da ma "?e" izpit, ker po takih izjavah bi reku da je komaj naredu izpit za kolo, kje ?ele za avto....uglavnem dost ?alosten za njega da se gre s tem "hvalit" po forumih kak?n car je :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kuscar
Napisano

o tole je pa kar na okroglo ?e, moje so?alje no :P

vse naj naj !!! :mi pijemoo: :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

no se en dokumentarc k sm ga ravno pogledu, in ga priporo?am vsem katere zanima 9/11, iraq in podobne dogodiv??ine...

in to je: Why We Fight (sem zravn prilepu se link od google video, kvaliteta slike je pa bolj tko-tko...)

no dodajam ?e en dokumentarec, je na varjanto zeitgeista, je kar nekaj odlomkov iz zeitgeista notr, par zanimivih intervjujev...no dodajam ?e angle?ki opis (na imdbju mi ga ni uspelo najdt):

Wake Up Call - Documentary about the New World Order - Compiled by John Nada (2008)

Some of the topics covered in the film: Federal Reserve, Bilderberg Group, Trilateral Commission, Council on Foreign Relations, New World Order, North American Union, One World Government, Illuminati, Bohemian Grove, 9-11 Truth, Problem-Reaction-Solution, the 'War on Terrorism', microchipping, mind control, mass media manipulation, education system indoctrination and more...

ker pa ne vem ali lahko prilepim link kjer si ga dol zvle?ete, ga pa raje nisem dodal, ?e ga pa lahko prilepim pa povejte...no ?e pa vsaj malo pogooglate se ga pa da na brzino najdt.

lp ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

My new ride..
Napisano

dobr zrihtano qwerty, barva ful sede!! :bravo:

pa ste sigurni da lahko barvo spremenijo na tehni?nem??, ker ko sem se jaz par let nazaj zanimal ko sem hotu sesalc na drugo barvo ?pricnit, so me napotili na uradnega zastopnika (peugeot slo.), in naj bi mi mogli tam izdat nov homolomo karton?ek z novo oznako barve, ?e ni blo ?e celo tak re?en da ga morem dol peljat...uglavnem malo morje komplikacij <_<

evo sem najdu eno mini razlago o barvah:

Barva vozila se dolo?i s pomo?jo kataloga barv, ki vsebuje deset osnovnih barv.

Barva se dolo?i na osnovi triznakovne kode, v kateri prvi znak ozna?uje vrsto laka, drugi ?tevilko osnovne barve, tretji pa barvni odtenek.

Sestava posameznih kodnih znakov ozna?uje:

1. Prvi znak ? vrsta laka

S ? navaden

E ? kovinski

1. Drugi znak ? ?tevilka osnovne barve

0. BELA ? RAL 9016

1. RUMENA ? RAL 1023

2. ORAN?NA ? RAL 2009

3. RDE?A ? RAL 3020

4. VIJOLI?NA ? RAL 4006

5. MODRA ? RAL 5017

6. ZELENA ? RAL 6024

7. SIVA ? RAL 7042

8. RJAVA ? RAL 8007

9. ?RNA ? RAL 9017

2. Tretji znak ? barvni odtenek

B SVETLA (svetlej?a od srednje)

M SREDNJA (osnovna barva od ?t. 0 do 9)

D TEMNA (temnej?a od srednje)

Pri dolo?itvi barve vozila se v evidenco registriranih vozil vnese le tista barva, ki je na vozilu prevladujo?a (ena triznakovna koda).

Vir: http://www.uradni-list.si/1/objava.jsp?url...p;stevilka=4756

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.