Skoči na vsebino
Formula 1
Napisano

Glock ni ni? spustil Hamiltona naprej. V zadnjem krogu je Hamilton dosegel 1.26.126, Glock pa 1.44.731. In ?e ?as Glocka primerjamo s ?asom Trullija (ki je tudi imel gume za suho stezo) in je zadnji krog prepeljal v 1.44.800, se vidi da je Glock vozil popolnoma normalno glede na razmere.

Sicer ne pravim da se je glih kr?evito boril za polo?aj, ampak pustimo detajle :D

Va?no je, da je Hamilton kon?no prvak, bi mogu bit ?e lansko leto! :jupiii:

The graveyards in my mind mirror the blood of my unliving purpose...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Glede na to da za dans napovedujejo nevihte, bi znalo bit ?e zanimivo. Vsi vemo kako vozi Massa po de?ju (piruete in podobno) :D

Druga? pa sam upam da bo Hamilton obdr?al 4. mesto in osvojil prvenstvo. Sicer bomo pa vidli ?ez pribli?no 7 ur :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Ampak vseeno pravila so napisana in jih je treba spo?tovati

To je res, ampak vseeno me presene?a da o?itno veljajo samo za nekatere...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

http://www.formula1.com/news/headlines/2008/9/8334.html

Edino kar bom reku je to... Definicija kratice FIA: "Ferrari International Authority"

Pri Ferrariju so ?e ve?krat naredli veliko huj?e napake (razpadajo? izpih Kimija ipd) in ostali nekaznovani, Hamilton pa naredi stvari po pravilih in ostane brez zmage...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Ampak najbol je pa Hamilton presenetu... Lepo je videt oba McLarna drug za drugim :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?no dobiu izpit..
Napisano

Ne skrbet, ne mislim driftat :D ... Glede sobote se bom ?e odlo?u, ?e pa kdo ve kje bi se dalo dobit kake fajn zimske gume (pa kako pravo rezervno) mi pa nj prosim pove da ne bom ?ou na blef kupvat...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?no dobiu izpit..
Napisano

Najprej me spoun, ka je ?e nasledno nedelo BTCju? :unsure:

?eprou dvomim da bom ?e zdej kj v LJ vozu, glede na to da sm biu do zdej sam 3x tam (pa ?e to z busu)...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?no dobiu izpit..
Napisano

Sj zdle sm se vrnu z vo?nje (sam sm biu na ve?erji ta?as), pa morm re?t da me je ?ist prevzelo... To je odli?n avto za vozit... :rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?no dobiu izpit..
Napisano

No, po treh mescih, 31 prevo?enih urah in kupom komplikacij vmes, mi je uspelo u?eri (v prvo :danzoman: ) nardit izpit, dans sm ga pa ?ou iskat... Sicer je blo treba avto ?e za "mladega voznika" zavarovat, ampak to je ?e urejeno, tk da se grem zdle mal vozit okol... B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Velik ljudi je to?lo Michelin, sam nevem kk se je to pol iz?lo... Ker sicer so dobli povrnjen denar za vstopnice, sam velik se jih je z letali priletelo iz celih ZDA, in so zahtevali ?e povra?ilo teh stro?kov... A kdo ve, ?e so zmagali/zgubli na sodi??u?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.