Je bil cestni odsek med Dunajem in Grazom. V onih bregih. Ma 03.00 zjutraj bilo, se vra?al iz enega koncerta. Cca 115kmh sem vozil. Nvm ali je bila omejitev 100 ali 80 ker je potem bilo ?e neko delo na cesti in podobno... ?e je 100 pa 15 preve? ajd me ne skrbi. 80 pa upam da ne bo nekih vrtoglavih ?tevilk. ?e nikoli nisem naletel na radar v Avstriji. V Sloveniji me nazadnje merili 60 v naselju. To bilo ve? kot 15 let nazaj.
Sporo?amo vam, da bo vozilo na voljo za obdobje od 10.1.2018 od 10.00 do 16.30. Cena najema zna?a 23,00 ? in var??ina 250,00?. Var??ina se vam ob vra?ilu vozila povrne. Omejeni kilometri: 300km/dan.
Pri Agio me stane 24? in 8? mozno dopla?ilo za osebno odgovornost.
Kolegica imela totalko. Ni? kriva. Avto ocenjen totalka. V avtohi?i so zainteresirani za odkup po?kodovanega vozila in predlagajo da ga proda preden od zavarovalnice dobi denar oziroma ponudbo. Pravijo da potem od zavarovalnice itak dobi svoj del in ?e to za koliko je avto prodala.
To dr?i?
Totalka bo cca 5000?, proda za 3000? in ?e extra 3000? dobi od zavarovalnice ker je za toliko pa? razbitino prodala.
Okna, demonta?a, monta?a in odvoz starih oken (Celje).
Okno spalnica 150x140 (kljuka Desno)
Okno otro?ka soba 220x140 (dvokrilno s stebir?kom)
Dnevna soba 150x140 (dvokrilno s stebri?kom)
Okno balkon 170x140 (drsno okno, ?e je mogo?e leva in desna polovica fiksna, da se sredina odpira na obe strani, ali pa samo leva stran fiksna in da se desna stran odpira na levo)
Panoramska stena 200x240 (odpiranje v desno)
Prosim za ponudbo okna:
1. z profil 92mm z trojno zasteklitvijo
2. cenej?i profil z dvojno zasteklitvio
Za ponudbo panoramske stene:
1.Nagibno-drsna stena
2.Dvi?no-drsna stena
Oboje dvojna zasteklitev
Barva bela
Na vseh oknih (razen panoramske stene), bi bile ?e zunanje ?aluzije.
Teden dni nazaj sem kupil nekaj preko ebaya. Zadeva pla?ana preko PayPala. Dva dni nazaj mi prodajalec sporo?i da izelka nimajo in vrne denar na PayPal. Vmes pa se ?e videl porabo na kreditni kartici.
Ali se to sedaj avtomatsko izni?i, oziroma kako dobim tisti denar prav na moj ra?un?
Bog ne daj da vidim hotel ali da grem v njega. Raje na klopci spimo. Smo apartmajska dru?ina ampak zelo nezahtevni. Mir, normalno pla?o, ?e je kaj sence je ok, pa ?im manj vrve?a in nekega folka k ne vedo kaj po?eti na morju po 2 dnevih dopusta.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Noup.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani