Skoči na vsebino
Kolo 26", 28"
Napisano

Zdravo

Ma časovno nisem omejen. Podariš ali prodajaš?

Iščem pa neki takega ko je skoraj za odpad. V MB vse kar ima vrednost +20€ Romi in podobni kradejo.😆

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kolo 26", 28"
Napisano

Elou 🙋

Ali ima kdorkoli kakšno odvečno in vsaj približno "funkcionalno" kolo za odpeljati?

Bi ga potreboval za sina. Treningi, šola... 

TNX 🙏

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Radar AT
Napisano

Zdravo

Je bil cestni odsek med Dunajem in Grazom. V onih bregih. Ma 03.00 zjutraj bilo, se vra?al iz enega koncerta. Cca 115kmh sem vozil. Nvm ali je bila omejitev 100 ali 80 ker je potem bilo ?e neko delo na cesti in podobno... ?e je 100 pa 15 preve? ajd me ne skrbi. 80 pa upam da ne bo nekih vrtoglavih ?tevilk. ?e nikoli nisem naletel na radar v Avstriji. V Sloveniji me nazadnje merili 60 v naselju. To bilo ve? kot 15 let nazaj.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rent a'car
Napisano

Od Renty dobil ponudbo:

Pozdravljeni,

Sporo?amo vam, da bo vozilo na voljo za obdobje od 10.1.2018 od 10.00 do 16.30. Cena najema zna?a 23,00 ? in var??ina 250,00?. Var??ina se vam ob vra?ilu vozila povrne. Omejeni kilometri: 300km/dan.

Pri Agio me stane 24? in 8? mozno dopla?ilo za osebno odgovornost.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rent a'car
Napisano

Zdravo

10.1.2018 imam menjavo ?ajbe, Mazda BTC. Na ta dan rabim renta car ker bom v Ljubljani ob 7.30, je ?e treba v slu?bo in pozno popoldne po mojo 5ko.

Kaj priporo?ate, nasveti, izku?nje.

Hvala

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Totalka izplačilo
Napisano

Po?kodovani avto prodan privat za 4500?, kar je 1500? od velikodu?ne ponudbe gospoda iz avto hi?e.

Po izpla?ilu zavarovalnice za ?kodo(4300?), bo to 600? ve? kot je dala za avto.

Menim, da tak?en razplet ni slab. :D 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Totalka izplačilo
Napisano

Krivda povzro?itelja je jasna.

Trk od zadaj v stoje?o kolono. Ona bila prva na udaru. Policija vse popisala itd...

Gre le zato da mi ?udna zgodba avto hi?e glede postopka, izpla?ila itd..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Totalka izplačilo
Napisano

Ja, sej to mi ?udno bilo.

A ?e proda avto ?e preden zavarovalnica izpla?a totalko, je sploh upravi?ena do izpla?ila ker avta ve? nima?

Nvm zakaj ovi tam to predlagajo da avto proda ?e preden zavarovalnica kaj re?e!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Totalka izplačilo
Napisano

Zdravo

Kolegica imela totalko. Ni? kriva. Avto ocenjen totalka. V avtohi?i so zainteresirani za odkup po?kodovanega vozila in predlagajo da ga proda preden od zavarovalnice dobi denar oziroma ponudbo. Pravijo da potem od zavarovalnice itak dobi svoj del in ?e to za koliko je avto prodala.

To dr?i?

Totalka bo cca 5000?, proda za 3000? in ?e extra 3000? dobi od zavarovalnice ker je za toliko pa? razbitino prodala.

Meni to "neverjetna" zgodba.

Imate izku?nje?

Lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Okna
Napisano

Se kdo s tem ukvarja?

Rabim:

Pozdravljeni!

Okna, demonta?a, monta?a in odvoz starih oken (Celje).

Okno spalnica 150x140 (kljuka Desno)

Okno otro?ka soba 220x140 (dvokrilno s stebir?kom)

Dnevna soba 150x140 (dvokrilno s stebri?kom)

Okno balkon 170x140 (drsno okno, ?e je mogo?e leva in desna polovica fiksna, da se sredina odpira na obe strani, ali pa samo leva stran fiksna in da se desna stran odpira na levo)

Panoramska stena 200x240 (odpiranje v desno)

Prosim za ponudbo okna:

1. z profil 92mm z trojno zasteklitvijo

2. cenej?i profil z dvojno zasteklitvio

Za ponudbo panoramske stene:

1.Nagibno-drsna stena

2.Dvi?no-drsna stena

Oboje dvojna zasteklitev

Barva bela

Na vseh oknih (razen panoramske stene), bi bile ?e zunanje ?aluzije.

Lep pozdrav!

Lahko tudi ZS.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

PayPal
Napisano

Zdravo

Teden dni nazaj sem kupil nekaj preko ebaya. Zadeva pla?ana preko PayPala. Dva dni nazaj mi prodajalec sporo?i da izelka nimajo in vrne denar na PayPal. Vmes pa se ?e videl porabo na kreditni kartici.

Ali se to sedaj avtomatsko izni?i, oziroma kako dobim tisti denar prav na moj ra?un?

Hvala

Lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Otok Ugljan
Napisano

Po meetingu di?i :P

Smo dobili ap v mirnem delu na severu otoka, Su?ica. Tam je...prakti?no ni?. 2 pla?i, skale, gozd, potke, mala trgovina, restavracija, bar...MIR.

ugljan-000166-copy-700x4.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Otok Ugljan
Napisano

Bog ne daj da vidim hotel ali da grem v njega. Raje na klopci spimo. Smo apartmajska dru?ina ampak zelo nezahtevni. Mir, normalno pla?o, ?e je kaj sence je ok, pa ?im manj vrve?a in nekega folka k ne vedo kaj po?eti na morju po 2 dnevih dopusta.

lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.