Moje mnenje je da ima renault preob?utljive bremze ker ko se vsedem iz mazde ali toyote v slu?benega rena pol me skoz nabije na ?ajbo.
Sicer ne morem sodit kaj bol?e bremza (?e nimam toliko kilometrine pod sabo pa razli?nih vozil) ampak se strinjam z mazdamanom, ko sem se vsedel v 323Fko sm prav ?udno pogledal da gre tako dale? not bremza v primerjavi z Meganom
ps. to je ?e si mislil glede na pedal kdaj primejo
MEN TAK AL TAK NI JASNO ZAKA SPLOH ?E OBSTAJAJO BENCINARJI, TO SE SAMO KVARI, TDI DIZL JE ZAKON, NE CRKNE, PRAKTI?NO NI? NE KURI, KAJ ?E?, NEMC JE NEMC!!
in se skrijem v omaro.. mam ob?utek da bom z omaro skup letel v banovce..
Se vsede teta v avto, za?ne ?arit po ro?kah od sede?a, misli dat naslon nazaj z napa?no ro?ko, se vr?e nazaj in mi konkretno zjebe zic... spredi mi ?e tko al tko slab spoj odpove in zdej se ne smem naslonit na naslon brez da bi ?el v le?e?i polo?aj..
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sicer ne morem sodit kaj bol?e bremza (?e nimam toliko kilometrine pod sabo pa razli?nih vozil) ampak se strinjam z mazdamanom, ko sem se vsedel v 323Fko sm prav ?udno pogledal da gre tako dale? not bremza v primerjavi z Meganom
ps. to je ?e si mislil glede na pedal kdaj primejo
Captain Slow za volanom.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani