Skoči na vsebino
Najboljše zavore
Napisano

Moje mnenje je da ima renault preob?utljive bremze ker ko se vsedem iz mazde ali toyote v slu?benega rena pol me skoz nabije na ?ajbo.

Sicer ne morem sodit kaj bol?e bremza (?e nimam toliko kilometrine pod sabo pa razli?nih vozil) ampak se strinjam z mazdamanom, ko sem se vsedel v 323Fko sm prav ?udno pogledal da gre tako dale? not bremza v primerjavi z Meganom :D

ps. to je ?e si mislil glede na pedal kdaj primejo :)

Captain Slow za volanom.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kadar macke ni doma misi plesejo
Napisano

MEN TAK AL TAK NI JASNO ZAKA SPLOH ?E OBSTAJAJO BENCINARJI, TO SE SAMO KVARI, TDI DIZL JE ZAKON, NE CRKNE, PRAKTI?NO NI? NE KURI, KAJ ?E?, NEMC JE NEMC!!

in se skrijem v omaro.. mam ob?utek da bom z omaro skup letel v banovce..

Captain Slow za volanom.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Se vsede teta v avto, za?ne ?arit po ro?kah od sede?a, misli dat naslon nazaj z napa?no ro?ko, se vr?e nazaj in mi konkretno zjebe zic... spredi mi ?e tko al tko slab spoj odpove in zdej se ne smem naslonit na naslon brez da bi ?el v le?e?i polo?aj.. :angry2:

Captain Slow za volanom.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kon?n se re?im prehlada pa vsega sranja povezanga z njih, pol se pa me?alnca od trebuha za?ne ogla?at.. preve? usega v?eraj blo.. :glare:

Captain Slow za volanom.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sa?o, svetujm ti sladoled, men dejansko pozdravi grlo! :bravo:

Letim po ?katlo planice.. za razne posledice, ki jih bo do?ivelo grlo jst ne odgovarjam :hudicek:

Captain Slow za volanom.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.