Skoči na vsebino
Mene pa nekaj zanima!
Napisano

aja sej res, ce se zaletis s 50km/h bos definitivno umrl, ce pa z 200km/h pa imas dobre sanse za prezivetje :)

Ali pa da prepo?asni in okorni voznik spregleda ostale udele?ence v prometu je pa varno, zato se strinjam z baby viperjam. Faktorjev nevarnosti v prometu je ogromno in nikoli se jih ne bo popolnoma odstranilo. Let's face it!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

Jaz res ne vem zakaj niste na ispitni vo?nji peljali ve? kot je dovoljeno? Zakaj niste ispitni komisiji rekli

Za samooklicanega pametnjakovi?a precej bizarna re?.....

To motoviljenje al je divjak tisti, ki vozi 1km preve? al je divjak tisti, ki vozi 50km preeve? itd... je brezveze. To je isto kot bi spra?eval al je lopov nekdo, ki je v trgovini ukradu zve?ilko, al pa je lopov tisti, ki je v trgovini ukradu televizor. Oba sta kradla. In to?no vsak ve, da se v trgovini ne sme krast. In tudi vsak, ki je naredu vozi?ko, to?no ve kolko lahko vozi, kaj sme in kaj ne sme. Pika. Tle je stvar jasna kot beli dan. Tle ni trte mrte.

Ali ti to resno ali se samo namerno dela? kretena?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Mal pozno ampak vseeno. V Kopru sem se preva?al z limuzino + 3 mi?nimi ?tajerkami, ki nas je na koncu odlo?ila pred klubom El Pirate. Vo?nja in "dostava sta bila nagrada za dobro uvrstitev na poker turnirju pod koprsko taverno B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Bayern bo dal vetra Realu oziroma so Nemci res prva bolj?ih ekip, ki jih je Real sre?ov v LP in takoj vid? kaj se zgodi.

V soboto ?e zgubijo El classico so pa v pizdi :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Schumacher res nima sre?e. Hitrost ima in odli?no dirka, ampak vedno se najde nekaj da ga sname iz dirke v nedeljo. Mercedes mora najti odgovor na prehitro obrabo Pirellijevih gum in potem bo pranje preostale konkurence do konca sezone.

Jures Ferrarija ?aka 10+ let temne dobe, zaradi slabe ekipe na splo?no. Alonso ob?asno malo zasveti, ampak realno gledano so zani?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Na krvodajalske akcije hodim z na?o krajevno skupnostjo. V LJ dobim sendvi?, sok, kavo, jabolko in potem imamo ?e na ?portnem centru Vogu odli?no kosilo in neomejeno pija?o na ra?un davkopla?evalcev :D

Poker session: +354.67$

Glede na trenutno stanje na online sobah je zadan cilj do konca leta priti do 15.000$ profita. (trenutno sem na cca 2,5k$)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.