Letel v kungoto po novo kljucavnico po poti nazaj sem se se vstavil na trojanih da sem nabavil krofe popoldne pa nazaj mazdo sestavil da se zdaj zaklepa. Pa seveda pelu se hcerko na pusta
Jansa prav covid ni vec tok kuzen / nevaren zato ne razglasimo epidemije pri 13tisoc pozitivnih ko so ga vprasali kako da ni nic razglaseno tako kot na zacetku ko je bilo samo 300 okuzenih pa smo ze imeli epidemijo
Ne vem koga je stiskalo sam jaz sem med 1, 2, 3, ... valom skos delal.
Tudi prebolel sem jo na zacetku tko da tut prej ni bil nek bau bau saj kar sem jaz obcutil ko sem zbolel za to groznoo korono
In kot zahvalo me je 3mesce nazaj spet obiskala z nevem kaksno razlicico mal sem brez vonja okusa bil je pasalo kak dan ne vohat pa okusat lahko pojes dejansko vse se tako ogabne smrdece stvari hahah
Naj se cepi kdor se hoce kdor se noce naj se ne.
Podpiram cepilce in necepilce
En zoom zoom pozdrav pa ne se kregat skoda casa. Za korono odkrili cepivo v enem letu za nekatere bolezni ki so pa ze mnogo let pri nas pa ne od raka naprej. Zalostno kdo tu kkga drka
Jas sem pa poznal gospodicno Katjo staro komaj 20let na zalost umrla kmalu po cepljenju z janssonom. Od tistega dneva so potem odmaknili navedeno cepivo ko so potrdili da je smrt res povezana z cepivom.
Tako da ni so samo zarote na FB ni cisto res alex.
Pravim pa vedno tisti ki se zeli cepiti naj se tisti ki se ne zeli naj se ne vsak naj se sam odloci. Nimam nic niti proti enim niti proti drugim.
Okuzimo se lahko cepljeni ali necepljeni v kaksni obliki pa zbolis pa pustimo detajle kaj res pomaga in kaj ne
Kot ze sam naslov pove sem kupil opel insignio sportkombi. Zbiral sem med 6 2010 in insignio 2012 vec plusov je na zalost dobila insignia in tudi cenovno meni je bila bolj dostopna. Seveda vstajam v klubu z veseljem. Bo ma mazda v roku 2 let zopet pri hisi samo da dobim za nedolocen cas. Se vidimo na kaksnem izletu ali pa meetingu uzivajte
Evo da se malo pohvalim da so se po 11letih le zaceli mal kilometri vrtet vsak dan ZAGORJE-LJ-ZAGORJE dobil sluzbo v ljubljani in sem zelo heppi hehe. Sam si bom mogu pa umisliti kako mazdo dizel kr z benzinam mi ne bo slo lih skozi tako da v roku 1 leta nabavimo nekaj novejsega *_*
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Nabavil za v sluzbo ohranjenost 10/10
Poslano z mojega SM-G998B z uporabo Tapatalk
*??)
?.???.?*??) ?.?*?)
(?.?? (?.?? Lep dan
Povezava za deljenje
Deli na druge strani