Mene je naprimer zlo razora?ala Mazda 3, 1.6 motor 2010 letnik. Tko lep je biu, sm si reku wow, ?e je ?e 323F bla tak stroj, kok bo pol ?ele trojka. Never been so wrong. Zici fail, previsoki, brez opore, motor glasen a hkrati se mi ni zdeu da nekam gre za te konje, skratka sm pr?akvou ve? (verjetno preve?). Drga? pa kot Simon prav, avto treba gledat po njegovmu namenu in uporabnosti. Sam sm si lastiu do zdj: Hyundai Pony LS 5 vratni, letnik 91 - z izjemo labavega podvozja mi je bil avto super. Prostora ogromno, zanesljiv motor, ?e bi se neke dobre fedre pa amortizerje dal bi biu super avtu?ek. Hyundai Lantra Letnik 99 1.8 GLS TOP-K - isto kot Pony, labav ?ez ovinke, na avtocesti super super avto. Za 1.8 motor ugodna poraba, placa neomejen, so pa dolo?ene komponente ble preslabo narjene (izvzet motor). Mazda 323F BG letnik 1991, avto za moje pojme ?e clo bol?i od BA serije. Lega super, volan glih tko, lopate itak zakon, edin gospa rja ga je jedla Serija BA letnik 97-98, na dolge poti biu malce iz?rpajo?, nerodno mi je biu name??en gas, tko da me je desna noga skoz bolela na dalj?ih turah. Druga?e dobr avto, nimam pripomb. Pol je tu BMW 320i letnik 1992, volan fantasti?en, podvozje 1A (original ?portno podvozje), zadn pogon itak neki najbol?ga, kvaliteta notranje izdelave na podnu, kr tapete stran letele, ?arnce na zadnjih lu?eh katastrofa, nkol delal tko kot mora, skoz neke inspection lu?ke pr?igu, skratka str nemc, kaj bo? In pa zdele Honda kivik HB letnik 98, zaenkrat super zadovoljen, zici top, notranjost je mau fail, pa? klasika japonc za tist cajt, edin volan je totalna katastrofa, nima? pojma kaj delajo sprednje gume, totalno mlitav filing. Pa lah dodam ?e fotrov Cougar, lega top, mogo?e mau pretrd za slabe ceste, zanesljiv voz, ne zahteva velik od vzdr?evanja, je hvale?en auto. Najbl me je pa blo strah v katrci, k sm mislu da bom vn padu
POZOR!
Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
rabil bi ra?unalni?ko pomo? za TV sony bravia. Sicer to?nega modela ne morem navesti, ker to urejam za znanca, pa me sam zanima par stvari. Bral sem na forumu, da dostim ne delajo podnapisi na bravii. Na?el sem neke napotke, ki naj bi jih TV bral, gre se pa da pretvori? podnapise v UNICODE, probal sem ?e UTF8 format, in ni? ne bere. Gre se pa za ta postopek:
Baje najbolj pomaga to, ?e s programom embeda? podnapise direktno v film. Ima kdo kak predlog kater program je dobr za tovrstne podvige? Ali pa kako drugo re?itev za bravia serijo? ?e je napa?na tema prosim nekoga naj premakne, ne najdem tiste teme z ra?unalni?kim koti?kom.
Hvala in lp
POZOR!
A vas pogled na nesre?o kaj spametuje?, Vozite potem pametnej?e - previdnej?e?
Ne. V?eraj sem videl eno Corso v meji, je ena vsa zmedeno govorila da je zabremzala pa jo je obrnilo pa je kr ?el avto (?koda da sem pozabil pogledati kake gume je imela). Pa sem ?el potem naprej delat neumnosti na snegu. Lojz, si zadovoljen z odgovorom?
K bom kupu enkrat AWD bom sam ?e tkole speljevou
POZOR!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mr. Regular ima na testu Mazdo 6 MPS
POZOR!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani