Skoči na vsebino
NU?A PRAZNUJE
Napisano

vozicek gre brez tezav v moj prtljaznik...ce mas recimo 5vratno, pa sploh ni problema...

zarad otroka kupovat kombija je samo trendovsko razmisljanje

Ja, sam tvoj avto je dra?ji! :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NU?A PRAZNUJE
Napisano

zarad otroka ni treba da je karavan...to je sam modna muha...tud v sedana gre vse mozno

ce je slo vse v zastavo 128 ko sem bil jaz pa sestra mejhna, bo slo tud v sedanko :)

recimo: bickl mi gre v mazdo v prtljaznik, pa podrem sam del zadnjega sedeza

Problem je v tem, da so danaj?nji vozi?ki ful veliki in mi v C-jko sploh ne grejo, zato jo bomo prodali in F-ko tudi, kupila bi pa npr. Premacy.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NU?A PRAZNUJE
Napisano

?estitam :bravo::jupiii: ...bi bilo fajn da bi tale avto?ek dobila za poro?no darilo a ne :bravo:

Ja fajn bi bilo ja, sam ful neprakti?no, ker bi se v njem vozila Mazdilak in otrok, jaz pa bi lahko samo od dale? gledala in jima mahala! Zdaj boma pa mogla kupiti ve?ji avto. :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NU?A PRAZNUJE
Napisano

Najprej en lep pozdrav vsem in najlep?a hvala za ?estitke (?eprav z zamudo). :jupiii:

Res sem zanemarila forum, ampak enostavno ne najdem ?asa, v?asih se mi pa tudi ne ljubi pred ra?unalnikom sloneti (sem ?e zelo okorna). Ima Allyssa kar te?ko delo na sre?anjih!

Dojen?ka ?e nimamo, ?e 6 tednov (razen ?e se mu bo prej mudilo na svet); tukaj pa vam po?iljam nekaj utrinkov iz najine poroke (?e enkrat hvala Wildcat in njenemu o?etu):

post-658-1181292796_thumb.jpg

post-658-1181292652_thumb.jpg

post-658-1181292728_thumb.jpg

post-658-1181292849_thumb.jpg

post-658-1181292887_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vesel bo?i? in sre?no 2007
Napisano

Naj ?e jaz pristavim svoj piskr?ek!!!

Vsem mazda?em in mazda?icam ?elim vesele in z energijo nabite praznike, v letu 2007 pa veliko zdravja, denarja, ljubezni, sre?e in lepih trenutkov pre?ivetih z va?imi mazdicami. :jupiii::ljubezen::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sr?ne te?ave
Napisano

Opa. nu?a tud zainteresirana?? :bravo:

madmax, saj lahko pre?altava mal na zasebna sporo?ila.. me pa dando ubije :P

Jaz sem zmeraj zainteresirana, ?e je kol? kaj zanimiva tema :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sr?ne te?ave
Napisano

Ne me dra?t. Raj Pokyja in Allysso upra?i kako je z odpiranjem tem. Samo ta bi bila pa ve? ali manj res prazna in ker sem jaz resen ?lovek, odpiram samo resne teme... :P:hohoho:

Boj?, ti kar odpri, mogo?e se bo pa kaj na?lo, da se bo pisalo v tej temi :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

od tu naprej je pa samo ?e korak do anoreksije ;)

najbolj va?no je ?portanje pri tem pa ne mislim tiste ?porte, ki ti v dobrobit huj?anja uni?ujejo druge dele telesa - tek je ?e ena taka zadeva pri kateri ti kolena gredo na kolena :D in te milo prosijo, da preneha?.

En tak ?port kjer ne "trpi" skoraj noben sklep je hitra hoja! :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Bilo je v Izlakah, in na za?etku so ?e kej pametnega povedal potem se je pa samo za?elo o denarju ipd. :) pa folk je vstaju pa plosku k zme?an ipd. pa svoje fotke kazu kolk je kdo shuj?al pa ?e obogatel zraven :hohoho: skratka podn od podna, sm se vsaj nasmeju mal :)

Boj? je**? tele diete (res da kak?nih ocvirkov res ni treba pojest pol kozarca :) ) ti sam pazi da zjutri kruha ne je? na te??e, veliko vode spij-tudi preden je? jo rukn vsaj dva deci na eks :) pa da je? 5x na dan in po malo, vsak drug dan prete? 5km (seveda za?ni z manj) pa bo? ?isto fit!! Jej polnozrnat kruh pa ne jej sira in kruha skupaj ter mesa in krompirja :) Glede beljakovin je res tako da ?e ti jih primanjkuje ti jih potem pobira iz mi?ic, se dobi na trgu tudi kak?en zelo dober beljakovinski preparat!!! (niso pa vsi dobri). Tole z dietam je itak vse kr neki, poznam tud ?enske k so vegeterjanke ?e veliko let pa so buhaste tko da....?e ne ?porta? in ni? ne dela? potem ni huj?anja :)

Evo, pomemben je samo zadnji stavek (da ?porta?) in je? lahko vse od a do ?, samo v mejah normale. Zato pa grem jaz sedaj za 2 uri na aerobiko. :hohoho: Ker ?e ne sme? jest tistega in onega, potem je brezveze, bo? samo siten. ?ivi se samo enkrat!!! :bravo: Glavno je pa to, da se ti v svoji ko?i dobro po?uti?. Jaz imam tudi preve? kil, pa se ne obremenjujem za to. Glavno, da imam noge in da lahko hodim po svetu

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Kon?no se nam obetajo bolj?i ?asi. Ve?ina decov tako ali tako skoz govori, kako mora biti bejba, visoka, pa suha, pa..., pa..., pa..., ?e pa potem pogleda? kaj imajo doma je pa druga zgodba. Jaz od nekdaj pravim, da je bolje 3 kg ve? kot 1 kg premal, pa ne govorim o "kuharcah". Se je pa? veliko bolj prijetno stisnit na toplo in mehko :hohoho::P

Evo vidi?, tako kot me punce se tudi raj?i stisnemo bolj "mehkemu" fantu kot pa mi?i?astemu in me potem njegovi trebu?njaki ?ulijo v glavo in dobim potem ?e heksen?us ker je vse tk trdo. Pa fantje tudi mislite da morete bildati in imeti vsako mi?ico ful izklesano, da nam boste v?e?, pa to sploh ni res!!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sr?ne te?ave
Napisano

Moj kolega je ?e zdavnaj utemeljil teorijo:

da tista ki se ukvarja z najstarej?o dejavnostjo, ni kurba, ker je edina ?enska, ki pove kak?na je cena, da jo lahko ma?, torej ni bitch! :D

No, potem pa tk ?e ve? kak?no ?ensko mora? iskati :blink:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Pr dana?njih deklinah itak ?e sam bog ve? ne ve; kaj jim je on podaril in kaj jim je ?enkal kirurg! :P

Eh, ve? da se vidi, sam more? jo pa? temeljito pogledat. :D

Pa ?e nekaj, v svetu mode so ukazali, da morejo sedaj imeti manekenke ?t. 38 ali ve? in bog ne daj manj kot 38. Tako da bomo sedaj bolj okrogle zavladale svetu in ?e kako bo? iskal kuharco. :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sr?ne te?ave
Napisano

Da nam ustre?ete,pa je mir pr bajti! :hohoho::hohoho:

Dej ti to meni razlo?i. ?e pa pravite da smo kurbe ?e vam damo in prasice ?e vam ne damo. Jaz no?em biti ne kurba in ne prasica. Kaj naj potem naredim??? :unsure:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sr?ne te?ave
Napisano

Sej ve? kako prvjo ?e ne da je prasica ?e da je pa kurba :ne vem:

Ma zdaj pa re?te, da nismo punce prave revice! Kar koli naredimo vam ni uredu!!! <_< Kaj nam na koncu sploh preostane??? :unsure:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sr?ne te?ave
Napisano

Svetujem ti,da to rjo temeljito spravi? dol z "avta" in bo!!! :bravo: ?e ne, bo "avto" samo ?e bolj rjast in poglodan oz. preluknjan vse povprek.

Sicer pa imamo vsi probleme, eni danes, drugi naslednji teden.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.