Tak?nega imava tudi midva... pa? kokosova vlakna + lateks sam je zame drek od dreka...trdo kot bi na dilah spal (je bila punca takrat jako pametna kolk je to fajn za hrbtenico)... imava ga kako leto in ?e razmi?ljam o menjavi pa ?eprau je bil drag ko ?afran
Danes ob 0:30 zgazil lisico .... Je lepo capa capa ?ez cesto, js po premzah, ?e skoraj mimo, pa se ta kuzla naenkrat obrne in bum v avto . Ko sem obrnil ?vali sicer ni bilo ve? (ali pa je nisem na?el, ker je bilo temno), ne verjamem pa da bi pre?ivela...
Na avtu ni bilo nekaj kriti?nega, le nosilec za meglenko je ?el v rit, tako da mi meglenke ne dr?i ve? gor oz. cela miga... seveda je zavarovano vse skup.
Se pa ?loveku ?ivalca zasmili in se ?lovek dejansko malo zamisli!
Sestri smo lani pomagali kupit opel astro (prej?ni model) in se pelje res bombasti?no... tek motorjev ki jih vgrajuje opel je res neki ?ist svojega... ?e bi sam izbiral za tak?ne denarje bi sigurno kupil kak?no astro GTC
Ker je o?itno levji dele? foruma?ev ?tajercev, gorenjcev, notranjcev itd... me zanima koliko je kaj nas koro?cev na forumu, Morda kdaj celo gremo na kako kavico in re?emo kako mazda?ko ... upam da nisem res kje edini
pahor bi bil ?ist po?ten vodja, ?e bi imel samo jajca, da bi kdaj tut katero kdaj kontra ruknil... tako so delali vsi z njim, kot s cuckom.
glede JJ in volitev... meni se je zagabil, ko je dal oklepnike delat na finsko... pa ?e je bila slovenska ponudba ?e tako slaba (kar ni bila). Levji dele? denarja bi lahko dr?ava dobila nazaj, tako z davki, kot s potro?njo svojega naroda... poleg tega bi s tem imelo ogromno koro?kih podjetij vsaj delo (ne samo sistemska tehnika, kot ve?ina misli). Glede na to, da sem imel priliko sodelovati na dolo?enih projektih, je ?alostno videt, da ve?ina dr?av na vsak na?in posku?a zadr?ati posel v svoji dr?avi (celo ustvarja nove firme, kupuje tuje licence, izvaja izobra?evanja itd.), je ?alostno, da so na?i kreteni dali kaj tak?nega tujemu izvajalcu samo zaradi nekih osebnih zamer med dolo?enimi ljudmi.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
si predstavlja?, da ho?e? neve?? it prehitevat tak traktor, pa tipo stisne po gasu... se pogreznem od sramu
Povezava za deljenje
Deli na druge strani