Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

jaz pa sploh nisem - mam na drugi postlji tole zadevo http://www.postelja.com/lezisca/latex-lezi...x-kokos#sestava in je za moje pojme svetlobna leta pred Dormeom - ?al je pa tudi cena temu primerna :(

Dormeo mi je tudi najtr?i ?el premehek :ne vem:

Tak?nega imava tudi midva... pa? kokosova vlakna + lateks sam je zame drek od dreka...trdo kot bi na dilah spal (je bila punca takrat jako pametna kolk je to fajn za hrbtenico)... imava ga kako leto in ?e razmi?ljam o menjavi pa ?eprau je bil drag ko ?afran

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

tu ima policaj ?ist prau...koj kurac ?e si invalid... ?e si udele?enec v prometu tudi zate veljajo ista pravila!

Tak?no podjebavanje smrkavcev meni dvigne pritsk ?ez mejo tolerance in samo kapo dol policistu, da je ostal tako miren... JS NE BI!

Ne prenesem tega videa, pa ?eprau sem ga ?e petkrat videl :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

in da je zadeva popolna, mi ga je danes zbila to?a... in to kvalitetno :ouje::vskalo:

Vsej zavarovalni agent ne bo rabil dvakrat hodit <_<

Se pa vidi tu kaj je kvaliteta pleha... npr. na golfu se ni vidlo ma ni?, na ped?ojih, renojih, mazdi pa zgleda kot bi se jih kdo s ?rotarco lotil :wacko:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Danes ob 0:30 zgazil lisico :( .... Je lepo capa capa ?ez cesto, js po premzah, ?e skoraj mimo, pa se ta kuzla naenkrat obrne in bum v avto <_< . Ko sem obrnil ?vali sicer ni bilo ve? (ali pa je nisem na?el, ker je bilo temno), ne verjamem pa da bi pre?ivela...

Na avtu ni bilo nekaj kriti?nega, le nosilec za meglenko je ?el v rit, tako da mi meglenke ne dr?i ve? gor oz. cela miga... seveda je zavarovano vse skup.

Se pa ?loveku ?ivalca zasmili in se ?lovek dejansko malo zamisli!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

jup... fajn kerlci ste... ?koda da nisem imel ve? ?asa za kak?en bolj konkreten ?vek <_<

Pozabil se pohvalit... spet polo?ili 70m2 tlakovcev... jutri ?e zadnjih 100m2 in bo zadeva nared... kon?no! :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dilema
Napisano

Sestri smo lani pomagali kupit opel astro (prej?ni model) in se pelje res bombasti?no... tek motorjev ki jih vgrajuje opel je res neki ?ist svojega... ?e bi sam izbiral za tak?ne denarje bi sigurno kupil kak?no astro GTC

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Koro?ci javite se :)
Napisano

Ker je o?itno levji dele? foruma?ev ?tajercev, gorenjcev, notranjcev itd... me zanima koliko je kaj nas koro?cev na forumu, Morda kdaj celo gremo na kako kavico in re?emo kako mazda?ko :D ... upam da nisem res kje edini :lol:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

pahor bi bil ?ist po?ten vodja, ?e bi imel samo jajca, da bi kdaj tut katero kdaj kontra ruknil... tako so delali vsi z njim, kot s cuckom.

glede JJ in volitev... meni se je zagabil, ko je dal oklepnike delat na finsko... pa ?e je bila slovenska ponudba ?e tako slaba (kar ni bila). Levji dele? denarja bi lahko dr?ava dobila nazaj, tako z davki, kot s potro?njo svojega naroda... poleg tega bi s tem imelo ogromno koro?kih podjetij vsaj delo (ne samo sistemska tehnika, kot ve?ina misli). Glede na to, da sem imel priliko sodelovati na dolo?enih projektih, je ?alostno videt, da ve?ina dr?av na vsak na?in posku?a zadr?ati posel v svoji dr?avi (celo ustvarja nove firme, kupuje tuje licence, izvaja izobra?evanja itd.), je ?alostno, da so na?i kreteni dali kaj tak?nega tujemu izvajalcu samo zaradi nekih osebnih zamer med dolo?enimi ljudmi.

pfejjjj... ?e zdej mi dvigne pritisk ko pomislim :angry:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.