Skoči na vsebino
Chat is back ...
Napisano

Sem se narobe izrazil,najprej moraš ugotovit napako,potem naročit  pravilen rezervni del, vse skupaj zmontirat in pokasirat.Narod avto potrebuje vsakodnevno in so zelo zadovoljni da jim je hitro popravljeno.Cene rezervnih delov  pa se ve kakšne so pri nas v Sloveniji.Zjutraj me kliče gospa ki se vsakodnevno vozi v Ljubljano da ji zadaj neki tuli.Ob 4 bo avto na dvigalu, ob 5 bo ona že kavico pila z prijateljicami in me hvalila kako sem ji hitro menjal ležaj in dam roko v ogenj da bo pala napitnina.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

30 let nazaj je bil bramac  ok.To poletje me je zdrmal tornado in sem moral tudi drvarnico sanirat ki je bila pokrita z bramacom.Naročim 100 kos ,pripeljejo 120 kos češ da bo glih ok ker jih bo toliko počenih,in so imeli prav.Ta novejši je tanjši in premalo pečen ker je elektrika draga

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 4 urami je Boss napisal:

Hja diski in ploščice so potrošna roba, čeljusti pa ne. Tko da... pustimo se presenetit kaj bo na programu.

Diski in ploščice bi zdržali še 50000km če nebi čeljust štekala .V takšnem primeru gre vse pod garancijo Možno pa da bodo 2x pokasirali

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Že par dni nazaj sem napisal -krompir po 1,5 eur,drva po 100 eur,klobase  po 25 eur. Na koncu pristane krompir v kompostniku namesto da bi ga prodal po 1 eur.Ma tle so tone krompirja v igri.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.