Sem se narobe izrazil,najprej moraš ugotovit napako,potem naročit pravilen rezervni del, vse skupaj zmontirat in pokasirat.Narod avto potrebuje vsakodnevno in so zelo zadovoljni da jim je hitro popravljeno.Cene rezervnih delov pa se ve kakšne so pri nas v Sloveniji.Zjutraj me kliče gospa ki se vsakodnevno vozi v Ljubljano da ji zadaj neki tuli.Ob 4 bo avto na dvigalu, ob 5 bo ona že kavico pila z prijateljicami in me hvalila kako sem ji hitro menjal ležaj in dam roko v ogenj da bo pala napitnina.
30 let nazaj je bil bramac ok.To poletje me je zdrmal tornado in sem moral tudi drvarnico sanirat ki je bila pokrita z bramacom.Naročim 100 kos ,pripeljejo 120 kos češ da bo glih ok ker jih bo toliko počenih,in so imeli prav.Ta novejši je tanjši in premalo pečen ker je elektrika draga
Že par dni nazaj sem napisal -krompir po 1,5 eur,drva po 100 eur,klobase po 25 eur. Na koncu pristane krompir v kompostniku namesto da bi ga prodal po 1 eur.Ma tle so tone krompirja v igri.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Po moje boš potreboval novo šipo
Povezava za deljenje
Deli na druge strani