Ne mislim ti solit pameti ampak pred zavarovanjem na nono rajo obi??i ?e par zavarovalnic, da avto ostane na tvoje ime in se izogne? prepisu, pooblastil za tehi?ne preglede, noni ostane popust za njen avto,... Osebno sem ?el stran od triglava ko mi niso hoteli ?teti popusta z mojega pe?oj?ka ?e na mazdi in sem ?el na adriatic slovenico. Tam smo sklenili dru?insko zavarovanje in imam 50% popust na vse avtomobile in pridno zbiram popuste na dve polici. Pa to je bilo ?e par let nazaj tako da mislim da bi se dalo pri kateri drugi zavarovalnici dobiti ?e bolj ugodno ponudbo
Mah brez veze delati preveliko ?tudijo o volitvah. ?e ?e gre? volit daj glas novim/mladim in neskorupiranim, ki imajo vsaj ?eljo po spremembi, ne pa ostalim politikom, ki so velikokrat dokazali da so nesposobni. ?e pa ne gre? volit pa tudi prav, nih?e te ne sme siliti da gre? na voli??e in naredi? neiformirano odlo?itev. Zastopim pa tudi mlade, ki se jim s skorupirano politiko ne da ubadati in ?e odmislimo propagando da je volitev obveza,dol?nost, da mora? volit idt. ne vidim razloga, ki bi jih pritegnil da bi ?li volit, ker tudi ?e bi ?li vsi volit in bi izbrali po?tenega kandidata mu drugi ne bi pustili da bi kaj dobrega naredil in bi spodkopavali dobre projekte, zato pa tudi smo v tak?ni situaciji kot je.
Najbolj butasti se mi pa zdijo tisti ljudje, ki si stvar vzamejo preve? k srcu in se za?nejo kregat z drugimi ker niso volili istega. Potem pa po kak?nem ?kandalu obi??e? ka?no bolj presti?no restavracijo in vidi? akterje, ki so se ?ez dan blatili zve?er pa skupaj pijejo in u?ivajo ter si mislijo: fajn smo jih nategnili, narod naj se kar krega med sabo mi bomo pa ?e poskrbeli zase. Takrat se pa zave? za kak?ne norce imajo politiki narod
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
v linuxu poglej v katerem formatu je disk
Povezava za deljenje
Deli na druge strani