Če ne zaradi vzhoda/zahoda pa zaradi religije. Koliko smo stran od tega, da začnejo skrajni musliji(pravim skrajni, ker vsi islamisti verjetno niso retardirani) napadat Krščane?
Stare Sennheiser HD 555 še delajo, ampak se pene trgajo, originalnih pa ni več. Sem jih že pred leti menjal. Narejen je tudi mod na HD 595. Če koga zanima, prodam zelo ugodno in si kupi nove pene pri kitajcih.
Pomoje bi v ZDA z minimalnim vložkom v kampanijo še opico predstavil za ''resnega kandidata''. Sej se je tudi v Sloveniji ''flat earth, chemtrails, no moon landing'' scena že kar razpasla, tko da gremo po isti poti
Oh well Me veseli, da se bodo vsaj vojne končale 🥳
Brad Pitt bo sigurno naredil velemojstrovino.....:) kaj v stilu neverjetnega comebacka kjer junak potem za eno tocko premaga vse, vmes se mu pa se dekle, ki ga je zapustilo zaradi velike pomote vrne tik pred zadnjo dirko....en bo pa moral umreti da bo intriga, vsaka dirka pa bo mela carnage.....
Zato, ker ni primerna za kardeširanje po Zokilandu, je na nivoju premijskega paraolimpijca in dejansko izgleda všečno tudi znotraj. O uporabnosti 5-vratne sploh ne bom razglabljal, še VAG stavi bolj na to kot na Passata. Ja ne vem neki mora bit na tem, da tako razmišljajo tudi pri sami grupi, aja pa tolk prostora je notri, da lahko cel teden loviš nutrije in jih mečeš v prtljažnik a ga ne bo zmanjkalo.
(odgovor v stilu DonFelipeta)
Drugač je res zanimiva sem pa vozil B6 generacijo dostkrat...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tudi res, pri nas ga sploh ne bo 😀
Povezava za deljenje
Deli na druge strani