Skoči na vsebino

Luka,

kar nekaj pozitivnih odzivov sem slišal o tej firmi.

WWW.AVTOKLIME-PRO.SI

Naj bo avto vedno brezhiben – avtoservis servis klime menjava olja Rezerviraj termin Naše storitve Vse kar je potrebno za vas in vaš avtomobil. Avtoservis Servis · motorja → Prodaja Rezervni · deli →...

Mazda6 Sport CD 129 TE Plus-ex

Mazda6 SPC CD 150 Revolution

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jaz se grem rudi menit z izvajalcem, da mi popravi eno vdolbino od vrat iz parkinga, pa nekaj vdolbinic od toče imam, pa še to se jih vidi le, če res dobro pogledaš.  Ampak imam vse zavarovano in nisem dobrodelna ustanova za zavarovalnice, da bi to spregledal. 

Dobra stran je, da bo šlo za suha popravila in da bom lahko počakal zraven, ko bodo popravljali.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

A to so ti majstri iz pralnice sčaral ali ti ga je nekdo na parkingu pobožal. 

Sicer pa najbolj važno je, da ga boš dal dobremu ličarju v delo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Saj Valeo metlice brisalcev so pred več kot 10 leti talali vsem, ki so pri njih vgradili steklo, tudi originalnega. Tako da nisi glih veliko dosegel. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kot so ti že fantje rekli, pri Carglassu dobiš po defaultu kopijo šipe. Original moraš izrecno zahtevati. In ob podaljšanju zavarovanja, sploh pri menjavi zavarovalnice, agent poslika tudi prednjo šipo, da se vidi, ali je original ali kopija.

Take bučke, da se pri nas ne da dobit originalne šipe, pa že dolgo nisem slišal.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 45 minutami je Slivka napisal:

Use j to fajn pa krasn, sam men tuki neki ni čist jasn...

IMG_20240112_101256.jpg

Mrbit mi zato ni jasn, k sm kmet an s hribu doma...

Pri desni je treba mal računat: 275ml + 25ml = 300ml

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Prevozil zadnjo petmestno cifro km. Zadeva zaenkrat špila brez posebnosti, redni servisi na cca 15k km (BTC), na 90 k km zamenjal zadnji komplet zavor - Ate, na 96k km prednji komplet zavor - original in na 98k km akumulator - original.

Izredno so mi zamenjali ključavnico zadnjih vrat in nekaj motorčkov ogledal.

20240105_163703.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Danes tudi jaz gratis dobil novoletno osvetlitev v avtu, začel utripati i-stop ter javilo napako battery managment sistem malfunction. Verjetno si je avto zaželel nov akumulator za božička. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 19 minutami je NevLado napisal:

2017 so novi diski z novim materialom, sepravi je itak že mel te na svoji 2019 letnik

Jaz imam 2018 letnik in so bili zadnji diski vsako leto bolj rjasti. Dva ali tri servise nazaj sem uveljavljal garancijo, pa ni šlo skozi.

Kvaliteta zadnjih diskov je bila pri prejšnji generaciji 6-ke sigurno boljša, tam sem pri 90k km zamenjal samo ploščice in je vse skupaj špilalo vsaj do 170k km, ko sem avto prodal. Pri aktualni pa mi ni preostalo drugo, kot da sem pri istih kilometrih menjal cel komplet. Način vožnje pa isti.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Verjetno je bilo z notranje strani diskov vse rjavo in ni bilo druge kot menjat.

Da pa Mazda Slovenija ne prizna garancije, je pa tudi žalostna zgodba.

Cena kompleta je pa tudi ubitačna, upam, da je vsaj kvaliteta boljša od prvovgradnje. Sam sem iz tega razloga zadaj dal Ate komplet.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poplave 2023
Napisano

V enem intervjuju s hidrologom sem prebral, da je Železnike rešila tudi manjša količina padavin. Če bi padlo toliko padavin, kot v sosednji Poljanski dolini, bi posledice bile drugačne. 

Sicer pa velik plus za njihovega župana, tudi takšna odločitev je pripomogla, da so ob koncu padavin bili brez večjih prask.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poplave 2023
Napisano

Preberi še enkrat, zavarovalnice na poplavnem območju sploh nočejo zavarovati, ne da bo potrebno plačati višjo premijo.

Zakaj pa je bilo na takem območju izdano gradbeno dovoljenje, je pa že drugo vprašanje. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poplave 2023
Napisano

Pri sklepanju zavarovanj si je treba vzeti čas, katerega pa velikokrat nimamo. Se mi je že zgodilo, da sem agentu naročil,  da želim podaljšati obstoječe zavarovanje pod enakimi pogoji, pa so bile napake na novi polici.

Pri vsakem sklepanju zavarovanj pa si na začetku razčistiti, kaj želite imeti zavarovane, potem pa naj agent pove, koliko bi dobili v primeru zavarovalnega primera. Bodo pa premije za nevarnost poplav sigurno višje. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 3 urami je Z M A J napisal:

Odštevam dneve do dopusta ter hkrati do nove zaposlitve. Se res ne gre pritoževati. :))

Majstr, kje boš na MNZ-ju?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.