Skoči na vsebino
Največje razočaranje pri vožnji
Napisano

Najve?je razo?aranje ravno ne vem, jih je bilo pa ?e kar nekaj. Npr. prej?nja generacija Cliota... grozen ob?utek na volanu, kot poceni logitechov volan za igre, ki sem ga imel doma (in to brez force feedbacka - tisti na fedru). Al pa prej?nji RAV4 - dizel ropotal kot traktor, zelo glasen ter gugajo? po avtocesti in poskakujo? ter neudoben po slabi cesti. Razo?arali so me tudi vsi Golfi, ampak bolj zato, ker sem po testih sode? pri?akoval veliko, dobil pa ?isto ni? ve? oz. celo manj kot pri konkurenci. Petka glasna po avtocesti, ?estka s ?ri?ki v vratih in armaturi... nova Astra prav tako razo?aranja - kot je ?e nekdo napisal - sport my ass hehe. Podvozje kr neki, ob?utka nobenega... razo?aral me je celo Z4 - slab menjalnik, ni? posebenga ob?utek na volanu (za tak avto, druga?e ni bil ravno slab), 2.5 motor se mi je zdel len... in to v primerjavi z Grande Puntom, katerega sem si takrat lastil. Dobro da obstaja MX-5 :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Miatarji - Razno
Napisano

Uh ?e kar nekajkrat. Ampak razen ogledovanja Miate in kakega komentarja v smislu ?e kaj piha (strehca dol) kaj ve?jega ni bilo. Nimam pa ob?utka, da bi me ustavili kaj ve?krat kot prej s Puntom ali Alfo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Miatarji - Razno
Napisano

Sode? po mojem koledar?ku je z mano nekako tako:

Lahko: 31-1, 7-8, 15, 22

Ne morem: 14

Mogo?e: 21, 28-29

De? nas ?e lovi :) ?lo bi se verjetno zjutraj pa zve?er pri?lo nazaj?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Miatarji - Razno
Napisano

Prva sobota je 17. :) Za 17. ?e nisem zihr da bom prost, ostalo bi na?eloma ?lo. Sm da nas ne bo spet kako slabo vreme presenetilo, ker potem je ?e september in po?asi konec sezone...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Miatarji - Razno
Napisano

Kaj pa glossglockner? No jzt samo prvi in tretji vikend v avgustu nisem frej :) Sem pa tudi za Orlovo ja...pa lepo bi bilo da se nas nekaj zbere, ne da se samo trije fjakamo...

Tudi Grossglockner se dobro sli?i. Kaj pa oboje? :) Verjetno bi bilo iz stali??a vremena bolje v za?etku avgusta, ?e seveda odmislimo Murphyja :) Druga?e bom jaz verjetno zaseden drugi (9-11) ali pa tretji vikend (16-18), sm ne vem ?e katerega. Razen tega sem na?eloma fraj.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.