Skoči na vsebino
Mene pa nekaj zanima!
Napisano

To se mi je samo enkrat zgodilo na smu?anju. Sem v restavraciji eni lu?tni smu?arki po nesre? frcnu ?mrkelj za vrat, pa sem ?u pol k njej, se ji lepo opravi?u in ji ?u z roko pod polover iskat svoj ?mrkelj. Sem ga najdu zataknjenga za idrijsko ?ipko, ki jo je imela v?ito na maj?ki..

?e bi bla taprava baba bi te trikrat okol brkov o?amarila :hohoho:

mazdaklub-forum-podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Men se ne zdi, da so cene tako visoke, za golom lohka kake levake gleda? ?e za 15-30?. Kak?no pomebnej?o tekmo pa je cca. 60-70? na stranski tribuni.

Za klasiko, milsim, da bi z malo sre?e lahko dobil cca. 100? za karto za golom. In glede na to, koliko klasikov smo imeli zadnje ?ase, lahko da se je kdo ?e "prenajedel" in se bo dalo dobit.

Mislim, da se tudi pri okencu malo pred tekmo ?e da dobit kak prosti zic.

Od kje pa tebi take sme?ne cene?? :o

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

7.10 grem v Barco....in to na dan tekme Barcelona - Real......

Pee*da kako bi not pr?u, ker karte so adijo.....

ja to pa res...:S ?e za tekme Barce proti slab?im klubom (druga polovica lestvice) so cene visoke :angry2:

Druga?e bi pa na tvojem mestu tako naredu! Napravu bi se v enga rev?ka razcapanga ki nima niti za kruh in bi pred Nou Campom "prosu"...in ?e ti usak da samo po en evro ima? 100.000?+ :ouje::ouje::ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.