Koliko vas je kaj nepremicninski davek prisel?? Jaz sem se moral v lj popeljat....1232?...nekdo se je zatipkla pri vnosu podatkov kvadrature predvidevam....cestitke drzavi.
Heh, ne. Po avtocesti se na?eloma ne bi rab opredeliti za nek odsek No, razen tista po Dolenjski ima pa enih par kul zavojev, ampak ne ravno pri 130... Preferiram navadne ceste z lepimi preglednimi zavoji in ?irokim cesti??em. Zaprte serpentine se s tem mopedom sicer tudi da sekat, ampak z dvema jaha?ema, bolj te?ko.
Ta ded pa ima verjetno res serpentinasto cesto do svoje bajte:
Jasno. Sej nih?e no?e bit povzro?itelj prometne nesre?e (in imeti razbitega avta <- posebej velja za Slovenijo ).
Ne, da bi bilo meni znano. Bolj ali manj sami japanezerji.
Upajmo, da je z njim vse ok, dr?imo pesti, pi?e te?ke po?kodbe.
Samo upam, da ga je kaj izu?ilo, berem za nazaj in je 2x sesul mazdo in sedaj ?e sfriziranca? Mladost je norost - sicer pa vsako poro?ilo zaklju?i 'neprilagojena hitrost'....tudi ?e so 3 meterske luknje na cesti.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ah Captain America.....o?itno jim je zmanjkalo nasprotnikov, obenem pa ne ve? ve? kateri film o katerem junaku gleda?...kr neki.
Glejte Colonia, priporo?am
Povezava za deljenje
Deli na druge strani