Skoči na vsebino
Računalništvo
Napisano

Sicer naredi kak ho?e?, ampak ?e mene vpra?a? se spla?a ?e kak?en eur pri?parat za dobro grafi?no in lahko pri konfiiguraciji ki sem ti jo omenil brez skrbi zaigra? ?e kak?no igro povrhu, ?e se ti bo kdaj dalo :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Ma? kej pametnega v mislih, za skupaj zmetati in kje?

Poglej na AGT ra?unalniki, lahko si tudi sestavi? eno fajn poceni varianto :)

Poglej na AGT ra?unalniki, lahko si tudi sestavi? eno fajn poceni varianto :)

Poglej, na hitro sn sestavo en primerek za tebe, glede na potrebe ki jih navaja? :)

1x Sharkoon VS3-V Modri ?rna

32,28?

1x Cooler Master GX Lite Black 500W

Garancija: 36 mesecev

45,59?

1x ASUS M5A97 LE R2.0

Garancija: 24 mesecev

78,25?

1x AMD FX™ 6100

102,24?

1x Arctic Cooling Alpine 64 GT

Garancija: 12 mesecev

7,78?

1x AMD Entertainment Edition PC3-10666 4096MB 1333 MHz DDR III

22,69?

1x ASUS GeForce GT 610 "Silent" 1024MB GDDR 3 PCI-Express™ 16x

37,91?

1x Seagate ST1000DM003 "Barracuda? 14" 1000GB 7200RPM 64MB Serial ATA III

66,56?

1x ASUS DRW-24B5ST ?rna

27,70?

Skupaj421,00?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

A mi predlagate kje in za kolk denarja se da najceneje dobiti nek normalen comp., uporabljal se bo izklju?no za pisarni?ka dela (nobenih igric in kak?nih ornk programov ipd.), + interent, windovsi + ms office ipd., tako da nebi najcenej?ij jajc, in ne neke super ma?ine....Ta star bo crknu fotr pa je ?e pameten da bo ?el v Leclerca ga kupit kar je men ?isto mimo.

Ve? ko 300-400 eur nebi smel dat za takega kot si napisal. Kaj pa i??e? laptop ali "ki?to" po doma?e? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Ahahahahahahahahaha....

Gotof ti je un u gatah

TAK?NE zadeve pa se zgodijo, ko divjaki mislijo, da s svojim divjanjem nikogar ne ogro?ajo.

NEPRILAGOJENA hitrost je problem ?tevilka ena. Zakrivijo pa jo predvsem neprilagojenci, kot je na? Boss in tomacuki.

Hehe, vidi? nasmejal sem te pa! :jupiii: Zgleda da le nisi tak zafustriran "upokojeni policist" kot zgleda. :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kak?no konfiguracijo ra?unalnika imate?
Napisano

Djte mi razlo?it za kaj to rabite, pa zakaj navijat, sam se dosti ukvarjam z grafiko in filmi pa ni nobene potrebe po navijanju in ?aranju, samo hiter disk (najbol? SSD) in dovolj rama in to je to.

i7 3.4 GHz

8 Gb rama

3,5 TB diskovja

Ena Nvidia grafika s 1,5 gb rama :ne vem:

ODIN GT 800W za futranje vsega :hudicek:

in to nardi vse kar si za?elim v relativno kratkem ?asu.

Kot je ze tomozuki reko, cist odvisno zakaj rabis. Jaz mam se stari procesor pa stare rame, ki se brez extra poseganja v voltazo zlo dobro navija-jo (seveda, ce je plata ugodna za navijanje in dobro hlajenje porihtano). Pozna pa se kar dosti, ce igras dost igre v hd itd..., ce ne je brezveze navijat, sploh ce mas ze v osnovi dost novo konfiguracijo. Najboljse je med nekje optimalno navito, da se ne segreva, extremna navijanja niso ok za vsakdanjo rabo, moje mnenje. Ce bi jaz mel viska $ bi ze v startu kupil i7, plato z dvema graficnima itd..., pol ziher nebi navijal. Zaj pa mam staro gajbo, ki je pac malo sfrizirana da lahko tu pa tam kaki game odspilam ko je cajt :ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kak?no konfiguracijo ra?unalnika imate?
Napisano

Jaz mam tole:

Proc: E7600 core2duo 3.06 (laufa na 3.80 ghz) :aaaaa:

Plata: asus P5Q-pro

Ram: 8gb ram - hlajen (se vedno ddr2, navit na 1066) :aaaaa:

Grafa: amd hd6850 (laufa na freq. hd6870)

Napajalnik: silverstone 750w

Disk: 1,5 TB

Hlajenje: 4x 120 xilence, cpu: akasa nero2

Ohisje: xilence (nevem vec keri model, v glavnem vlko je) :aaaaa:

Zaenkrat se zene vse, razmisljam pa o dveh graficnih pocasi (crossfire) :jezicek:

To je to :ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Dajmo vsi raje pred prehodi poskakat ven iz vozila ter vozilo "porivat" ?ez prehod, da bodo otroci lahko varno pre?kali prehode in da ne bomo slu?ajno divjali :jupiii: Lojz-ove besede so me spomnile na mojo babico, ko se je pred leti peljala z mano, smo ?li na ribe v dolino vinetu. Izven naselja po ravnini sem peljal nekje 80-85 km/h, sedela je od zadaj bila je tiho in ni? ni rekla (pomoje je mislila da se peljemo nekje 185 km/h). Zve?er doma mi je rekla "joj kak si tam po ravnini divjal, dreve so kar ?vigale mimo"! :ouje: ?al tipi?no mi?ljenje starej?ih, ki jih je treba upo?tevat in jim pomagat :ph34r:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Samo ?e to vam poka?em, malo za la?jo predstavo in taprav GU?T Da boste vidli kako prbli?no zadeva zgleda.

Frajtonarco ne ?pilam jaz, ampak ena punca.

To je moglo dobro sekat. Lepa punca in dobra harmonika, sem imel eni 2 mundi se mi zdi in sem bil kr zadovoljen z glasbilom :D Skoda da me ni blo kje v blizini bi se jaz vzel svoj meh da bi kako vkup vrezali :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.