Sicer naredi kak ho?e?, ampak ?e mene vpra?a? se spla?a ?e kak?en eur pri?parat za dobro grafi?no in lahko pri konfiiguraciji ki sem ti jo omenil brez skrbi zaigra? ?e kak?no igro povrhu, ?e se ti bo kdaj dalo
A mi predlagate kje in za kolk denarja se da najceneje dobiti nek normalen comp., uporabljal se bo izklju?no za pisarni?ka dela (nobenih igric in kak?nih ornk programov ipd.), + interent, windovsi + ms office ipd., tako da nebi najcenej?ij jajc, in ne neke super ma?ine....Ta star bo crknu fotr pa je ?e pameten da bo ?el v Leclerca ga kupit kar je men ?isto mimo.
Ve? ko 300-400 eur nebi smel dat za takega kot si napisal. Kaj pa i??e? laptop ali "ki?to" po doma?e?
Djte mi razlo?it za kaj to rabite, pa zakaj navijat, sam se dosti ukvarjam z grafiko in filmi pa ni nobene potrebe po navijanju in ?aranju, samo hiter disk (najbol? SSD) in dovolj rama in to je to.
i7 3.4 GHz
8 Gb rama
3,5 TB diskovja
Ena Nvidia grafika s 1,5 gb rama :ne vem:
ODIN GT 800W za futranje vsega
in to nardi vse kar si za?elim v relativno kratkem ?asu.
Kot je ze tomozuki reko, cist odvisno zakaj rabis. Jaz mam se stari procesor pa stare rame, ki se brez extra poseganja v voltazo zlo dobro navija-jo (seveda, ce je plata ugodna za navijanje in dobro hlajenje porihtano). Pozna pa se kar dosti, ce igras dost igre v hd itd..., ce ne je brezveze navijat, sploh ce mas ze v osnovi dost novo konfiguracijo. Najboljse je med nekje optimalno navito, da se ne segreva, extremna navijanja niso ok za vsakdanjo rabo, moje mnenje. Ce bi jaz mel viska $ bi ze v startu kupil i7, plato z dvema graficnima itd..., pol ziher nebi navijal. Zaj pa mam staro gajbo, ki je pac malo sfrizirana da lahko tu pa tam kaki game odspilam ko je cajt
Mal off ampak vidim da ste stru?koti.....kje se da dobit najcenej baterijo za laptopa....mogo?e ?e ve kdo za kak?no stra, pa da so ok zadeve...mi neki jamra da bo treba menjat baterijo, ?e filat se skor no?e ve?.
75 letni ?lovek nima ve? kaj iskat za volanom. Za te imamo javna prevozna sredstva. Tega bi se moral zavedat vsak zase pri tej starosti, ampak ?al ni tako.
Dajmo vsi raje pred prehodi poskakat ven iz vozila ter vozilo "porivat" ?ez prehod, da bodo otroci lahko varno pre?kali prehode in da ne bomo slu?ajno divjali Lojz-ove besede so me spomnile na mojo babico, ko se je pred leti peljala z mano, smo ?li na ribe v dolino vinetu. Izven naselja po ravnini sem peljal nekje 80-85 km/h, sedela je od zadaj bila je tiho in ni? ni rekla (pomoje je mislila da se peljemo nekje 185 km/h). Zve?er doma mi je rekla "joj kak si tam po ravnini divjal, dreve so kar ?vigale mimo"! ?al tipi?no mi?ljenje starej?ih, ki jih je treba upo?tevat in jim pomagat
Samo ?e to vam poka?em, malo za la?jo predstavo in taprav GU?T Da boste vidli kako prbli?no zadeva zgleda.
Frajtonarco ne ?pilam jaz, ampak ena punca.
To je moglo dobro sekat. Lepa punca in dobra harmonika, sem imel eni 2 mundi se mi zdi in sem bil kr zadovoljen z glasbilom Skoda da me ni blo kje v blizini bi se jaz vzel svoj meh da bi kako vkup vrezali
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sicer naredi kak ho?e?, ampak ?e mene vpra?a? se spla?a ?e kak?en eur pri?parat za dobro grafi?no in lahko pri konfiiguraciji ki sem ti jo omenil brez skrbi zaigra? ?e kak?no igro povrhu, ?e se ti bo kdaj dalo
Povezava za deljenje
Deli na druge strani