Sem bila na infekcijski pa sicer nisem imela nobene slabe izku?nje. Razen tega da smo na izvid ?akali 1 mesec in pol, pa saj ni bilo panike, sam ka pa ?e bi bila :/
Ja sparam besede, k o?itno se fotr ne ve zakaj tocn se gre in kako se temu re?e.. Najbr? nej bi na to dal torbo, k ti pa hkrati dr?i stran, da ne drajsa ob motor..
A uporablja? Goodreads.com? Men je sploh njihova mobilna aplikacija dobra. ?e zagledam kako knjigo, ki bi jo rad kupil, poskeniram ?rtno kodo, dodam na polico Want to Read in je to.
Ee nism poznala, dobra stran to js si druga?e ve?inoma kar tako zapisujem knjige, ki bi jih ?e rada prebrala.. Mam pa doma tud knji?ico v kateri imam napisane ?e prebrane knjige (sicer sem si jih za?ela zapisovati tam nekje leta 2001).
Prebrala Pogori??e (v sloven??ini), se mi je zdel ?isto ?udno, ker sem The Maze Runnerja brala v angle??ini in so notri druga?ni izrazi, ki pa so pri nas valda prevedeni. Zgodba nas pa se zmeraj dr?i v napetosti, da se nekak se vedno ne ve, kaj stoji za vsem tem to?no. Zdaj pa ?akam na film
Eo pogledala Fury dober film.. Sam ni mi jasn tm na unem kri?i??u k Machina po?lje stra?it na hrib, pa on tm vid Nemce in pol dol laufa, uni se vsi nwm kaj pripravijo.. Nemcev pa se kr od nikoder.. Hehe
Js sicer ne tankam, a lah podam mnenje haha no biv?i je vedno tankal na polno, velikrat tud pred vikendom, ker tam pri nas v hribih ni pump, pa ?e bi se slu?ajno kaj hudega zgodilo.. Pa ne glede na to, da je bil ?tudent.
Sva pa velikokrat na pumpah tko rekla, kaj to folk zakaj tankajo za 10?, pa? kaj pol skos hodijo na pumpo, pa kako se jim da najbr? s tem pol tud zapravis kar nekaj minut..
No ne vem razn ksne izjeme, da morjo kej donkat kar so porabil ali kaj podobnega.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pa ga ni ve? ..Kolesa.
http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/
/> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
Povezava za deljenje
Deli na druge strani