Skoči na vsebino
knjige,..
Napisano

A uporablja? Goodreads.com? Men je sploh njihova mobilna aplikacija dobra. ?e zagledam kako knjigo, ki bi jo rad kupil, poskeniram ?rtno kodo, dodam na polico Want to Read in je to.

Tole je moj page: https://www.goodreads.com/DarkoDukaric

Ee nism poznala, dobra stran to :) js si druga?e ve?inoma kar tako zapisujem knjige, ki bi jih ?e rada prebrala.. Mam pa doma tud knji?ico v kateri imam napisane ?e prebrane knjige (sicer sem si jih za?ela zapisovati tam nekje leta 2001).

Prebrala Pogori??e (v sloven??ini), se mi je zdel ?isto ?udno, ker sem The Maze Runnerja brala v angle??ini in so notri druga?ni izrazi, ki pa so pri nas valda prevedeni. Zgodba nas pa se zmeraj dr?i v napetosti, da se nekak se vedno ne ve, kaj stoji za vsem tem to?no. Zdaj pa ?akam na film :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kako tankate
Napisano

Js sicer ne tankam, a lah podam mnenje haha :D no biv?i je vedno tankal na polno, velikrat tud pred vikendom, ker tam pri nas v hribih ni pump, pa ?e bi se slu?ajno kaj hudega zgodilo.. Pa ne glede na to, da je bil ?tudent.

Sva pa velikokrat na pumpah tko rekla, kaj to folk zakaj tankajo za 10?, pa? kaj pol skos hodijo na pumpo, pa kako se jim da :D najbr? s tem pol tud zapravis kar nekaj minut..

No ne vem razn ksne izjeme, da morjo kej donkat kar so porabil ali kaj podobnega.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.