Skoči na vsebino
Miatarji - Razno
Napisano

Ja iz karoserije potegne? cel konektor ven pol pa razklopi?. :D Ta zelen del je pri meni mal druga?en se mi zdi ker mam PFL.

http://forum.miata.net/vb/showpost.php?p=4421719&postcount=4

Za kable sem pa na vrhu od?agal en del da sem jih spravil skozi. Placa je dosti ker je ve?ina konektorja neizkori??ena. Gumo mam pa tko nataknjeno kot je na prvi sliki, mal se vid kapljic v?as po de?ju tko da bol? da zrihtam zdej spomladi. :)

Brez da da? vrata dol je pa res te?ko, men ne bi uspelo pa mam dost suhe roke. Lohk da? ven tist zati? k omejuje vrata da dobi? ?e kak cm placa ampak vseeno premal zame. Rabi? pa ?e en par rok ?e ho?e? dat vrata nazaj gor. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Miatarji - Razno
Napisano

Najbol? da vrata dol vzame?, to sem se jst jebal k sm kable vleku za zvo?nike tam skozi. Mor? pa tisto zeleno na vrhu konektorja ven potegnit pol pa gre narazen. Gume pa (?e) nisem spravil nazaj ?ez tko da mi ne tesni.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Miatarji - Razno
Napisano

Ja isto, dobi se tud prozorn pokrov?ek in ne ta zatemnjen kot je original, tisto ?e izbolj?a svetlobo. Dobi se ga pa iz starega Mitsubishi Lancerja se mi zdi, verjetn bi se na servisu tud dal naro?it.

Ledice so pa te: http://www.ebay.co.uk/itm/271126083367?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Vzame? staro ?arnico ven in vstavi? to notr, uporab? pa ta priklju?ek k je na sredini s ?pi?kami. Jst sem ?e skraj?al kable in zalotal skup ker s konektorjem pride predolgo pa se ne da stla?it vsega notr. Je pa ?e dvostranski trak na ledicah tko da sam zalima? pol notr. :) Pa ?e greje se ne ve? tok.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Miatarji - Razno
Napisano

Ja, olje sem menjal kake 80km nazaj. Lohk da kak heat shield vibrira, zgleda kar pogosto.

Dvomim da bi blo z motorjem samim kaj narobe, tud prej ni ?rl ni? olja pa do 7000 gre normalno. :ninja:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Miatarji - Razno
Napisano

A je ?e mel kdo tak prizvok? Zgodi se to?no na 4000 obratih v katerikoli prestavi. Tud ?e se peljem v leru in dam na 4000 se sli?i:

Zgleda kot da pride nekaj v resonanco in vibrira. Prihaja pa od spredaj tko da izpuh verjetno ni.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Miatarji - Razno
Napisano

A je to normalno? Verjetn ne. :lol:

Zvok se pojavi ko sklopka ni stisnjena, ko pritisnem na pedal gre stran. Verjetn se kak le?aj po?as poslavlja? To sem posnel par dni nazaj, zdej se ne sli? ve? tok, med vo?njo pa sploh ne.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Miatarji - Razno
Napisano

Dobra ideja ta z nami?ljenim mazdaspeed motorjem. Mogo?e pa bi le ?lo skozi. Kdo pa je ta ki ima HGP turbo? Js sm ?ul da naj bi obstajala ena miata NA turbo v sloveniji. Baje je bordo rde?a. Ve kdo kej?

Goldhamster tu:

http://forum.miata.net/vb/showthread.php?t=4118

Za NA bi bolj te?ko homologiral Mazdaspeed, ?e za NB bi blo te?ko. Nove cifre motorja, prometna od MS verzije?

NA bi lohk naredu kao BBR turbo swap k je bil original opcija v UK. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.