Jimmy 0 Napisano 25. september, 2007 Katerih M6 je najve? med ?lani na forumu Napisano 25. september, 2007 Jimmy se je vrnil iz dopusta in karavanarji spet vodimo. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Jimmy 0 Napisano 24. maj, 2007 zakaj vecji diski primejo bolje kot mejhni Napisano 24. maj, 2007 Kot vemo je navor (moment) sila krat ro?ica (M = F X r). Torej se pri isti sili z ve?anjem ro?ice premo sorazmerno ve?a navor. V tem primeru je ro?ica polmer diska, torej se z ve?anjem diska ve?a navor, kateri zavira avto. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Jimmy 0 Napisano 5. januar, 2007 Jimmy Napisano 5. januar, 2007 Najlep?a hvala za ?estitke, ob prvi priliki dam za rundo. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Jimmy 0 Napisano 28. november, 2006 one way to rock.... Napisano 28. november, 2006 aja, aje kdo ?el na Bryan Adamsa? jop Jaz sem ?el. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Jimmy 0 Napisano 9. november, 2006 Gostinska ponudba Napisano 9. november, 2006 Moj seznam o?tarij,. Opozarjam, naslednje niso ravno "nice price": Topolino; Bled Gostilna pri Danilu; Rete?e pri ?kofji Loki Vrbinc; Ljubljana Normalne cene: Gostilna Korte, Korte na Izolo Pizerija Trta; Ljubljana Kmetija odprtih vrat (cene so zelo ugodne): Pri Damjanu; Slope V planu je tudi test gostilne Raduha v Lu?ah samo nekako ne pride na vrsto. Verjetno bi se ?e kaj na?lo ampak se sedaj ne spomnem. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Jimmy se je vrnil iz dopusta in karavanarji spet vodimo.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani