Ta vikend bil 2x po istri....jures-a nikjer srecal, ceprav sem bil v Rovinju...kje se je tiscal bog ti vedi...motor na stojalo...hmmmm kje pa sezona se zdalec ni zakljucena...pa bolj pocasi in previdno pa bo...zaenkrat 11k km...10.000 z Versysom 1.000 pa ta vikend z novim
ni panike. So pa danes kamni?ke in karavanke bele.........
V nedeljo sem bil pri Passengersee in sel cez Nasfeld pa je blo se ok...vceri pa je mal pobelilo gor okrog ja. Ocitno bo treba kam proti jugu it v naslednjem mesecu ali dveh...ceprav so mi gorske ture lepse. Kolk km mas letos?
jures hvala za info. Samo de?na obleka mi manjka pa preobleka za ?kornje. A to torbo ki ponujas je za posodit ali prodat? Sam 1.300km v 3h dneh je kar kruta upam, da bom zdrzal kondicijsko...ker kot pravim sem nov med motoristi in imam samo 4k km za sabo motor pa dober mesec...
Hmmm mogoce se pa pridruzim....sicer je mal huda zame kot novopecenega motorista a ce sem sel drugi dan, ko je bil motor pri hisi na Maltal in back.......kerga septembra ste pa mislili it? A bi bil problem ce mam sopotnico?
Sicer smo brez elektrike ?e 258 ur, a bo vsaj ni?ja polo?nica...
Brez telefona in interneta smo ?e 282 ur, pa bo tudi za to manj?a polo?nica...
Mazda je spet imela porabo ?ez 30 litrov nafte na 100 km, a tako vsaj opravi?uje svoj nakup - energija ne more iz ni? nastat in glede na napore, ki jih je prestala, je taka poraba pri?akovana...
Vsak dan vstanem ob 5ih, da v?gem agregat, nato se odpravim v slu?bo, kjer za?nem ob 6:15, nato sem v slu?bi do 14:15. Ko pridem domov, kljub de?ju za?enem motorko in pospravljam poru?eno drevje okoli hi?e in ob cesti. Zve?er pove?erjam, se umijem in ?akam, da pogorijo vsa drva v pe?i, ker ko ugasnem agregat, obstanejo obto?ne ?rpalke in lahko zavre v kotlu. In tako okoli 22ih razglasim no?, ugasnem agregat, nalijem bencin do vrha, preverim in po potrebi dolijem olje v motor?ek, se vrnem v hi?o, oble?em pi?amo in okoli 23ih le?em v posteljo. Ker je ?ena ?e mlada, ni nujno, da takoj zaspim. Pravzaprav ni nujno, da sploh ostanem v pi?ami. ?e ne dela centralna, se je treba gret druga?e. In, zanimivo, brez pi?ame zna ratat precej vro?e... Naslednji dan pa ob 5ih spet od za?etka... Skratka, ni hudega. Tako da sem najbr? eden redkih, ki ne jamra.
Ko ponovno berem, kar sem pravkar napisal, pravzaprav deluje, kot da bi jamral...
V bistvu bi res lahko pojamral...
Ja, res bom pojamral...
Joj, kolk sm bogi: ?e dvanajsti dan brez elektrike, ?e trinajsti dan brez telefona, pa ves ?as de?, pa veliko dela, pa malo spanja,...
Dovolj jamranja, pridi ko koncas mimo, da ti malo omilim jamranje...mam se neki zate
Zvil gle?enj grrr... za neki cajta sem dober z fuzbalom... Mislim da si bom mogo umislit neko drugo rekreacijo...Trenutno je moja rekreacija le?anje na kav?u. V tem sem najbolj?i
Ojoj....sem mel pred leti podobno izkusnjo...zvin je pogosto hujs kot zlom. Cimprej okrevaj. Pa daljinca od TV ali igralni ploscek od XBOX/PS cimblizje
Lp
p.s. Kaka fajn knjiga bi bla sicer veliko boljse kot to kar sem napisal
Prekrokane no?i niso ve? za ?enske tvojih let... In kaj si zraven pila?
In ne govori, da ni res. Ker ?e nisi poro?ena, torej ti ni treba ?e zjutraj za?et jamrat, da te glava boli, da ima? potem zve?er v postelji mir pred mo?em...
Da mal povem, kar sem pisal na Radio 1 mi niso niti odpisali....tko da kar neki v glavnem. Drugace pa danes organizirajo akcijo, kjer ti nafilajo agregat tko da ne samo za Slivko ampak vsi, ki imate probleme in ste brez elektrike lahko poklicete in vam napolnijo agregat. Se ne ravno rad izpostavljam zato bi prosil ce lahko kdo drug poklice in prosi za Slivko in za BOSS-a...?tevilka je 080 21 80.
Ravnokar na moj racun prejel donacije Jesta in pa Strokerja...denar bo sel danes ob 14h v gotovini v roke Slivki...kaj naj recem...hvala, Slivka bo zelo vesel in jaz tudi sem zelo vesel za Slivko
Ce bo imel cas mu bom odstopil racunalnik v sluzbi da kaj napise tukaj gor.
Tako kot je Jest ze napisal, za Slivko mi ni problema ker to je ena oseba, kateri se pomaga v kolikor bi se slo vecjim za pomagat (financno mislim) bi se blo potrebno drugace organizirat, da me ne useka kaka davcna...
Ve?krat je poskusal preko mobitela it na forum a mu neki ne prikazuje, zato je tudi vidno kot da je prijavljen. V glavnem stanje je ?e vedno isto, razen tega da so ceste mal po?istili a je prehod ?e vedno na lastno dogovornost. Otroke v ?olo vozi vojska z oklepniki zaradi nevarnosti ledu in vejevja, ki nenapovedano ?vigajo po strimini navzdol in ?e ti prileti v avto ni ravno priporo?ljivo biti v avtu. Kot je ?e zgoraj v sporo?ilu napisal je prosil za kak?no denarno pomo?, ker mu z eno pla?o in tremi malimi otroci ni ravno lahko v teh trenutnik...od za?etka do sedaj je porabil ?e ?ez 180? samo za stro?ke elektrike - agregat na bencin.
Prosil je, da ce se karkoli ze poslje je boljse gotovina in ne na TRR ker kot sem jaz ze omenil, da ga ne bo za kake socialne trasnferje prikraj?an. Lahko tudi meni naka?ete pa mu jaz denar dam ali se zbere gotovino in pridem jaz recimo do Vrhnike iskat denar pa mu potem dostavim, meni ni problema...za pomo? v stiski sem vedno pripravljen. Jaz sem mu moj in od moje drage prispevek ?e dal osebno in...ni lep?ega ob?utka ko nekomu, ki res potrebuje pomaga?!
Na kratko je to to, sva pa s Slivko ?e naprej na vezi za karkoli in videoposnetek bom poslal tudi na Radio 1, ker vsi omenjajo samo druge kraje, tle pa ni?...
Slivka je ?e izrazil ?eljo, da ?e je ?e kdo od mazda?ev, ki ga je ta ujma prizadela naj se javi tukaj, da se zbere kaj sredstev tudi za ostale mazda?e, ker druga?e se Slivka po?uti kriv.
Po par SMS-ih z Ale?om, ker nisem prebral cele teme sele sedaj vidim, da se bo zbiralo sredstva za Slivko. Tako da bom danes, ko se dobiva vprsal za njegov TRR in bom tukaj objavil. Jaz mu bom denar dal kar osebno, ravno zaradi kakegih problemov pri raznih socialnih transferjih za otroke itd, da ne bo potem po "njem udarilo" kasneje....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
A gre?? Upam da bo vreme mogoce skocim do gor obrnit....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani