Lojz lepo prosim za strokovno mnenje v dani situaciji:
cesta: ravna pregledna kak 1km, vreme jasno brez megle (Jeprca)
omejitev 90 na uro
Situcija:
sam sem ocenil da sem sposoben v teh razmerah voziti 90 na uro, zato sem prilagodil hitrost na 90
pred menoj se je zna?la kolona 3h vozil, ki je nastala ker je starej?i gospod v belem aixu ocenil, da je za njegove sposobnosti prilagojena hitrost 50 na uro.
Ko se je cesta sprostila v nasprotno smer sem odlo?no pospe?il s smernikom seveda, do moje prilagojene hitrosti 90 in ?elel prehiteti gospoda s prilagojenih 50 na uro
A glej zlomka, med naju se je zna?el ?e nekdo z laguno, ki pa je ocenil da so njegove sposobnosti prilagojene za 60 na uro...
Zdaj me zanima to, saj nih?e ni prekora?il hitrosti, vsi smo jo prilagodili sposobnosti v danim razmerah, a vseeno je pri?lo do premajhne varnostne razdalje, prehitevanja (vra?anja) preko polne ?rte, in skorajda hudega ?elnega tr?enja vsaj treh vozil...
Prosim za komentar in kaj storiti v teh razmerah
Hvala
Tole je v smeri proti KR a ne? V kontra smeri sems e zaradi podobnega idijota ?e vozil napol po bankini..pa? sem divjak
Samo to bom dejal, volitve so na?a pravica ne dol?nost. Druga?e pa dokler se bomo kregal kdo je lev, kdo desn pa kdo sredinski bo tako kot je, vsi, levi in desni nas vodijo ?ejne ?ez vodo, in dokler se bomo pustil bo tako.
O nacionalizmu pa raje ne bi, kot je boss napisal, avas ni pono?i ni? strah, da vas bo kak ju?njak ukradel
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Lada ma pa o?itno ve? kot 5 NCAP zvezdic
Povezava za deljenje
Deli na druge strani