Skoči na vsebino
LPG pumpe na poti do Frankfurta
Napisano

Jaz sem si ga nabavil, tako da ne vem ali posojajo ali ne. Je pa tako, da ?e ima? v odbija?u nastavek je enako kot ?e ga mora? privit pred tankanjem.. :) Oba ti morata "pasat" na pumpo. Niti ne vem kaj rabi? za priklju?ek v odbija?u.. vrjetno se dobi kak adapter.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Evo, da malo poro?am. Morda komu pride prav. Lpg ?rpalk je na avtocesti dovolj in ni nobene panike da bi ostal brez plina, ?e le malo pazi? in ne gre? na no?. So pa cene kar razli?ne, Od 0,62 do 0,70. Sem pa v Frankfurtu tankal za 0,56?! In to celo z na?im dish nastavkom :)

Torej, ?e kdo potrebuje na posojo ACME*10mm nastavek za pot proti severu ga komot posodim.

lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Zdravo dru?ba! Drug vikend se odpravljam malo na sever in me zanima ?e imate kaj izku?enj z lpg ?rpalkam na nem?kih avtocestah. Nabavil sem ?e njihov ACME nastavek sam ?e pumpe me malo begajo. Ne najdem podatka o ?rpalkah ob avtocesti da imajo lpg.. Sam se ne spomnem, da bi na kateri videl lpg, je pa res da nikoli nisem bil pozorn, ker slu?ben gre na dizl.. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Hahahaha,nisi prvi ki je to reku!!:-)

Mah januarja sem po sili mogu kupt dve (wr d3) ker sem kamen zahaklu tak da mi je bocnico prerezal in sem mislu se dve zamenjat zdle, pa bi mel 4 nove.. Zgleda da ne bo nic od tega plana.. :-)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Evo,danes se pa lahko jst pohvalim!!!:-)

Z najvecjim ponosom sporocam da se naslednjim druzinskim mazdam; mazda 6 1.8 te+(fotr prodal bratu), mazdi 6 GTA 2008(moja malenkost), madzdi 2 (ena oprema pred gta) 2009(mami) in mazdi 3 revolution(moja najdrazja polovica) pridruzuje Mazda cx5 attraction!!!!! :-D Aja - foter steje dinarce..:-)

Dobrodosla!!!:-)

Kira ozja familija v slo se ima 5 mazd????;-) In to tri perla bele:-)

Zdej bomo mel skor tednski mazda meeting..hahahahaha

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pore? - POMO?
Napisano

Evo vseljena :) S pomocjo enga ki ima tu agencijo smo nasl apartma obnovljen spomladi 4+2 za 50?,glede na to da mi je ze mal preseel vse skup sem odstel dnar in je to to:-)Zdle nama odprem sampanc in ce ne povrne vsega truda grem 1.1.2015 spat k Severini!!! :D

Uzivajte kjerkol ze boste in SRECNO 2015!! :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pore? - POMO?
Napisano

Sem se zna?u ja:) Hvala!  Super predlog, ki ga bom v vsakem primeru dal v izbor. 

Zdajle sem govoril z enim doma?inom in je obljubil da gre v akcijo takoj zjutraj.Bomo vidl kaj bo stuhtal.. :) 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pore? - POMO?
Napisano

POre? je kr nujen ja,ker sem moji oblubu severino za ny, pa ne bom vozu, ker vode ziher ne bom pil. :D Pregledal sem en kup strani,sam po pravici povedano mi ni zdle neki za rezervirat, ker da me jutr spet  kenslajo nisem ni? naredu..Jutr pi?im dol pa kaj bo bo.. :) Tak sem mislu, da ?e ma kdo kak?no vezo, da ne i??em ?ist na slepo..

Buget nekje 50 na dan.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pore? - POMO?
Napisano

Bok, ima mogo?e kdo kak?no vezo v Pore?u za kak ugoden apartma v treminu 30.12 -2.1 ?? Jutri bi mogla z mojo ?tartat dol, pa so nama pred pol ure skenslal rezervacijo, ker so jo o?itno zalo?l al karkol so ?e delal z njo.. :@  Jst pa maza?o ?e nalo?eno.. :)

Do jutri moram nekaj njat.. :S

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

jaoooo, ne vem kdo se mi smili bol, al pes, al moja mazda.. Dans sem na poti iz sarajeva zbil psa in moram priznat, da me je sezulo!!! Ne znam opisat ob?utka kak je ko nekaj umre!! Pa ?eprav ni bla moja krivda.. Grozno :(

Zdaj psu ?al ne morem ve? pomagat, avto pa moram ?imprej zrihtat. A mogo?e kdo ve ?e rabi? za uveljavljanje zavarovanja za divjad in doma?e ?ivali met policijski zapisnik? Ker po pravici povedano se mi ni dalo dol ?e s tistimi policaji ukvarjat!! Sem jih ?e na poti dol moral enkrat "podmazat" zarad radarja.. Sicer sem na meji mal cvikal, sam se k sre?i ni noben zapi?u..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

projekt mazda6 webasto upgrade
Napisano

Zdravo, ve? kaj pa mene zanima? Imam 6ko 2008 GTA. Bi blo mo?no vgradit webasta od kak?ne dizlke? :pepsi: Pa? dodatni rezervar?ek, mislim da nebi blo te?av,vebasta bi tud fizi?no nekam natla?u, za ostalo pa ne vem.. :P

Hahaha, pol bi mel vrjetno edini Gas+LPG+Diesel POWER.. :D Ka bi to letel pol ko MPSka!!! :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.